Udgivet i Skriv en kommentar

Striber og weekendlykke

Copyright

Åh den weekend her føles bare aldeles rigtig. Vi har nået flere gode, praktiske ting, drukket kaffe og spillet spil med pigerne. Dertil hygger vi med hunden Pixi, som endnu engang har holdt weekend hos os, og jeg har tilbragt hele dagen går i nye striber fra H&M, hvilket jeg bestemt påtænker at gentage i dag.

Jeg har optur over, at vi får lavet madplan, og jeg har fået gang i min juicer igen efter flere måneders pause. Jeg præmierede en ny juice-sæson med denne grønne cooler, og i dag har jeg lovet pigerne en juice, som også de kan lide.

Jo jo, weekenden er bestemt god mod os. Jeg håber, I finder hygge i regnvejret også? Klem fra Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.