Udgivet i 2 kommentarer

Tvillingesøstre på godt og ondt

Copyright

English recap

Om søsterskab, tvillingebånd og små, søde gerninger… At være tvillinger må alligevel være ret skønt.

Når man altid er sammen med sin søster, så kan man nogle gange (læs: ofte) komme på den ide, at man skal konkurrere, måle og veje alting. Vi har ind imellem nydt at dele os op med hvert vores barn, hvilket på flere niveauer giver alle parter noget dejligt, men når vi gør det, hører vi altid kun én ting: “Jeg savner min søster…”, “Skal vi ikke snart hente….”, “Hvad tror du hun laver nu…”.

Pigerne har masser af tid hver for sig, ligesom de er meget forskellige fra hinanden, men alligevel leger de jo fantastisk godt sammen, og om de er bevidste om det eller ej, så har de det bare bedst, når de er hinanden nær og ved, at den anden har det godt. De er tvillinger, og det er et vilkår – ikke en gave, heller ikke en ulempe, men sket og ret et vilkår. 

I søndags fik Freja feber og sov det meste af eftermiddagen. Anna gik straks i gang med at lave en fin perleplade til Freja, fordi hun syntes, det var synd. I går var det Annas tur til at være hjemme fra frit, og det var lidt surt, eftersom de skulle på tur. Freja kom hjem med en grøftekantsbuket, hun havde plukket til Anna, fordi hun ikke var med på tur.

Søster 1 Søster 2

Med alle bemærkninger om snyd, som vi dagligt dealer med, så varmer det mig så dybt inde at se deres omsorg for hinanden intakt – trods alt!

Hvordan oplever I andre mon søskendekinflikter og -kærlighed? Jeg tænker ikke, at det her er unikt for tvillinger?! ♥

English recap

Being a twin parent includes dealing with contests and jalousi all the time – maybe This is universal and not just for twin parents?! This week we experienced a rather sweet side of our girls’ relationship though. First Freja got sick and Anna surprised her with a bead heart. Two days later Anna got sick and weren’t able to join the field trip in preschool so Freja picked a bouquet of wild flowers for her. Thise moments are rare but the do melt my heart.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Tvillingesøstre på godt og ondt

  1. Jeg kunne have skrevet helt det samme om mine tøser – det er ret fantastisk 🙂

    1. Jamen det er jo skønt! Dine er vel også det man kalde pseudotvillinger ikke? ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.