Udgivet i Skriv en kommentar

Vandetip til dine planter, når du er på ferie

Vandetip ferieCopyright

English recap

Der er dømt ferie med dette indlæg, både med en hilsen fra Singapore og med dette vandetip til mine planter, som indirekte også er sendt på ferie…

ScreendumpHej fra Singapore, hvor vi landede godt engang i går. Jeg mistede lidt fornemmelsen af tid og sted, så jeg startede lige med at spørge hvad dag det var i Singapore. Turen gik fint herned, men vi skal lige have styr på døgnet – det er jeg spændt på om vil lykkes mig, eftersom jeg selv ikke fik sovet ret meget i nat. Den øvrige familie lader til allerede at have styr på det. 

Hjemme, før vi rejste, gik jeg i gemmerne for at finde tomme plastikflasker. Jeg klippede bunden af dem og monterede et fikst stykke staniol på tuden, som jeg lavede enkelte små huller i. Tuden blev stukket ned i jorden på de planter, som jeg ved er lidt mere vandsultne, fordi med denne anordning kan de suge lidt vand til sig over en længere periode, end hvis jeg bare gav dem en masse på en gang.

Vandetip  ferieVandetip  ferie Vandetip ferie Vandetip 3

Der er nogle faldgruber dog, fordi tricket virker kun med planter, der har jord nok i krukken. Nogle planter har en del luft omkring rødderne, enten fordi man er en sjuft, der glemmer at plante dem om, eller fordi man med vilje har fyldt leka-kugler i underlaget. Skal du på ferie, så prøv tricket af i forvejen for at se, hvordan dine forskellige planter tager imod løsningen.

Jeg glæder mig til at tjekke ind med lidt Singapore-historier snart. I dag starter vi dog blidt med lidt poolhygge, indkøb og planlægning af de kommende dage. Har du insidertips til mig, så hold dig endelig ikke tilbage. Knus Dorte 

English recap

While I’m away on holiday I tried out this tip to water the plants at home slowly. It’s fairly simple to make with empty plastic bottles that are placed upside down in the soil of your plants. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.