Udgivet i Skriv en kommentar

Vandland for børn i Singapore

Singapore børn vandland 2Copyright

English recap

En lille historie fra Singapore hvor vi i går besøgte et fint vandland til de mindre børn. Port of lost Wonder…

ScreendumpGodmorgen lørdag og weekend, får I mon snart lidt fornuftigt sommervejr derhjemme? I går startede dagen med et par ordentlige byger hernede, men heldigvis havde vi temperaturen på vores side, så ved frokosttid smuttede vi i vandland med pigerne. Det viste sig at være en super beslutning, fordi vejret bedrede sig op ad dagen, og pigerne var vilde med vandlandet.

Vandlandet her er til de små børn, men vi tog herud alligevel, fordi pigerne ikke er så vilde og modige, og ville være sikre på, at de fik noget ud af det. Stedet ligger på Sentosa og hedder Port of new Wonder. Her er parasoller, borde, restaurant (om end ikke god) og så er der altså et stort piratskib med vand og rutsjebaner über alles. Freja hvinede hele vejen ned af rutsjebanerne hver eneste gang. Søster Anna fik pludselig nok af støj og vandholdige overraskelser, så hun puttede træt hos mor. Dejligt der stadig er plads til den slags hengivenhed …

Singapore børn vandland 1Singapore børn vandland 3Singapore børn vandland 5 Singapore børn vandland 4

Rart at vide om vandlandet

Bedst til børn 3-6 år

Det ligger ved Palawan Beach på Sentosa, hvor man kan køre til i bil eller med taxa. Du kan også snuppe Sentosa Express, så skal du stå af ved Beach Station.

Find mere info på deres hjemmeside.

I dag venter et nyt, spændende eventyr for os alle, og jeg har endeligt fået sovet en fuld nattesøvn. Måske jeg så har styr på Singaporedøgnet nu? ♥

English recap

Yesterday we spend time at the Port of lost Wonder, a waterland for kids at the age of 3 to 6. We loved it but were tired afterwards. It’s situated at Sentosa – more info here.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.