Udgivet i Skriv en kommentar

Nem salat til din sunde madpakke

Broccolisalat 1Copyright

English recap

Det der med at få spist ordentligt, når man arbejder hjemme, det kan være lidt af en udfordring. Her deler jeg en lille nem madpakkeløsning på en salat med broccoli, som du også nemt kan tage med på job.

Screendump

Når jeg er booket med kunder hele dagen, får jeg ikke spist frokost, hvis jeg ikke har gjort noget klar, som hurtigt kan hapses fra køleskabet. Det hænger naturligvis sammen med, at jeg mest af alt har behov for bare lige at sidde lidt i de pauser, som opstår. Ofte er det jo blot 10 minutter, jeg lige har til det, så man kan hurtigt ende med at bruge de 10 minutter på at smøre madder, som så alligevel bare skal kastes ind. Det gider jeg simpelthen ikke.

Jeg øver mig ret meget i at få etableret en rutine omkring præcis dette, og det går op og ned med succes’erne skal jeg tilstå. Jeg har altid müslibarer og gulerodsstænger på lager, som er hurtige at snuppe, men variation er jo en dyd trods alt. Denne salat er hurtig at lave dagen før, og den både mætter og smager. Sæt den blot i køleskabet med film til næste dag, eller i en plastikbøtte, som kan tages med på arbejde, så har u et sundt alternativ til rugbrødsmadden eller müslibaren.

Broccolisalat 2

Broccolisalat til madpakken

Du skal bruge broccoli, jugurt, mayonaise, kyllingefillet og bacon.

Kog noget vand og hæld det over lidt rå broccoli i en skål. Lad det stå ca. 5 minutter, så broccolien stadig har bid, og hæld dernæst vandet fra. Imens steger du bacontern på panden og hælder efterfølgende fedtstoffet fra. Skær også kyllingefillet i mindre, mundrette bidder.

Vend lidt mayonaise med jugurt og smag evt. til med lidt salt og peber. Vend nu alle ingredienser sammen og stil på køl.

Hvad er dit bedste madpakketip? Hvis altså du ikke er en af de heldige med lækker kantineordning, så du slet ikke skal tænke på den slags… Dorte ♥

English recap

 One of my very bad habits is to not eat during the day when I’m booked with costumers. Well I do eat something of course but if I haven’t prepared a lunch for the fridge it will be just about anything lying around, which usually means something unhealthy. I always have an oatmeal bar and carrot sticks around but variation is definitely a good thing I you want to keep up feeling motivated, right?!

This salad is a broccoli, bacon and chicken mix with mayo and jugurt as a dressing. It’s easy and quick to make the day before and it doesn’t get dull in the fridge.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.