Udgivet i Skriv en kommentar

Fine armbånd på min arm og andre smykkefund

Smykker Vera Vega
Copyright

English recap

Om at bære smykker i en sæson, om favoritter og nye opdagelser. Her deler jeg et tip til jer med hang til fine nordiske smykker…

Screendump

Jeg kan godt lide ind i mellem at finde frem til andre brands end dem, som alle taler om, kender I det? At man bare lige skal være Rasmus-modsat? Derfor vil jeg gerne vise jer den her hjemmeside, som jeg ikke kendte til før for en uges tid siden. Det er et smykkebrand, som har et ret stort og fint udvalg af smykker – nogle mere ædle end andre, men i hvert fald i et meget tidsrelevant udtryk, som jeg faldt for.

Jeg trænger rigtig meget til lidt nye smykker, kender I ikke det? Jeg har det med at bruge noget non-stop i en sæson, og virkelig elske det, men så pludselig mærker jeg lysten til at bære et andet look. Det er nok også noget med sæsonernes skiften tænker jeg, og mit hoved er stille og roligt ved at glæde sig til efteråret, så måske jeg skulle surfe lidt videre hos Vera Vega? Sidste år var det mit armbånd fra Enamel Copenhagen, som boede på min arm…

IMG_1465.JPGimg_0074

Og i år er det dette fine armbånd fra Oh So Fine Bracelets.

Hvad skal I lave på denne fine fredag mon? Jeg har pizzaaften med familien på programmet og måske lige et glas vin, men så skal jeg ellers tidligt i seng, fordi kl 8 i morgen tidlig ankommer bruden, som jeg skal gøre klar til sin store dag. Nyd den derude, kh Dorte 

English recap

Just came across this website with the loveliest jewelry and thought I would share it with you guys. It’s nordic design which means some simple lines and a lot of elegancy. I like it a lot and am thinking that maybe I should take an extra look now that a new season is coming – maybe I should consider a new look?

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.