Udgivet i Skriv en kommentar

Blomsterprint & mode

Blomster og modeCopyright

English recap

Vi skal se nærmere på en skøn tendens, jeg spotter i modebilledet. Blomsterprint er ikke til at komme udenom, og det kan vi vel alle sammen klappe i hænder over, eller? Her er nogle ret så skønne blomstrede fund.

Screendump

Blomsterprint er all-over i modebilledet, og jeg er vild med det! Det taler så meget til mig, og jeg kan slet ikke forstå, hvis ikke I alle sammen bare springer ud i blomst. Jeg har et par fine fester i kikkerten, så jeg skal i hvert fald have klikket mig noget blomstret hjem til formålet, og det kunne meget vel blive en af de fine styles, jeg har fundet frem til indlægget her. Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne dele et par af mine mange stjernemarkerede fund med jer. Er I også tossede med blomster-tendensen mon?

 1. Jeg er tosset med blusen fra Max & Co til 960,- kr. 
 2. Blomstret pyjamassæt – og ja, du kan faktisk tage det på på arbejde! Sættet koster 480,- kr. og du finder pyjamasbluse her og satinbuks her 
 3. Den rå skjorte med blomster er fra French Connection, og jeg er ret begejstret for den. Prisen er ca. 650,- kr. og du finder den her 
 4. Klassisk, let kjole fra Soft Rebels – Pris 600,- kr. 
 5. Skønneste gule kjole til ca. 850,- kr. hos Asos – find kjolen her 
 6. Blomstrede culotter – elsker begge dele, så kombineret er jo sand lykke! Find culotter her til 350,- kr og matchende top her til 200,- kr. 
 7. Bomber jacket fra Puma Exclusive til ca. 850,- kr hos Asos – find den her 
 8. En rigtig fin blomstret hverdagskjole til bare 400,- kr. Find den her 
 9. Fra et af mine nye favoritbrands, Dagmar, er denne kjole på radaren. 
 10. Bukser med lysende blomsterprint fra Brandtex til 400,- kr. Find dem her 
 11. MÅ-EJE-DEN-HER – For fand.. den er godt nok fin, og så er prisen blot 380,- kr. Find kjolen her 
 12. Tag blomsterprintet med til træning også! Her er det træningstøj fra Odd Molly, som findes i top til 495,- kr. og løbetights til 795,- kr. 
 13. Kjole i lyserøde og grønne farver til ca. 420,- kr hos Asos – find den her 
 14. Fineste nederdel i klassisk Dior-look – dur til alt, så er det sagt! Den koster 700,- kr hos Asos og findes her 
 15. Smuk maxikjole fra Line of Oslo – pris 1100,- kr. 
 16. Endnu et hverdagshit, også med støvler og strømpebukser under. Find den her til 280,- kr.

Blomster og mode 2

Det fine ved blomsterprintet er det feminine udtryk, men vidste du, at du jo faktisk kan bruge blomsterne til stort set alt? Strik, armyprint, andre blomsterprint, farver og blonder – det er kun din fantasi, som sætter grænsen her. Mine personlige favoritter er Max & Co-blusen, den rosa kjole, Dior-skørtet og de blomstrede culotter.

Jeg har hentet mine skolepiger tidligt hjem i dag. Det trængte de til, og så kunne vi ordne et par hyggeligt ting og sager, gå i bad og lave pizzadej til pizzaaften på fredag. Nyd aftenen derude, kærligst Dorte

English recap

Floral prints are hot at the moment and you can combine the florals in so many ways – both the classical downtoned version with knits and basic colors as well as going all in with army, block colors or more floral prints. Since I’m crazy about this tendency and have a party in about a month, I spend last night browsing the web for floral styles and shown above are some absolute favorites that caught my attention.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.