Klassisk bolig med masser design

Bolig design Kenn frederiksbergCopyright

English recap

Jeg og mit kamera er taget på besøg hos Kenn, som viser sin bolig frem. Lejligheden fremstår klassisk med imponerende, store rum og masser af lækkert design.

ScreendumpDa jeg for et godt års tid siden besøgte Kenn med mit kamera over skulderen, var det fordi hans lejlighed netop var blevet solgt, og han gjorde klar til at flytte. Kenn er en privat ven, og i mange år havde jeg truet med at ville skyde hans bolig, så nu skulle det altså være.

Lejligheden på 175 kvm ligger centralt på Frederiksberg, og Kenn boede der med datteren Sofia på 10 år, som han har hver anden uge. Han indretter selv sin bolig og interesserer sig for det æstetiske. Inspirationen kommer fra flere kanter, men især hans arbejde som brandingkonsulent har en naturlig indflydelse, kombineret med en generel nysgerrighed som stilles ved læsning af magasiner og dagblade som RUM, The Monocle og New York Times’ boligreportager. Det ses også tydeligt, at Kenn har holdning til sine omgivelser, og det virker temmelig stilsikkert, når han smider en grøn vægfarve på entreen, eller stiller et stort figentræ midt i stuen.

Bolig design Kenn frederiksbergBolig design Kenn frederiksbergBolig design Kenn frederiksbergBolig design Kenn frederiksbergBolig design Kenn frederiksbergBolig design Kenn frederiksberg

Harlekintapet fra Tapetcafe / Spisebord fra Ilva / Stole fra Phillipe Starck / Lampe “Qlight” af Holger Strøm 

Bolig design Kenn frederiksbergKenn lejlighed 4Bolig design Kenn frederiksbergBolig design Kenn frederiksbergBolig design Kenn frederiksberg
Sofa, puder, tæppe og borde fra HAY / Poster fra 215.dk / 

Udfordringerne ved at indrette lejligheden fandtes helt klart i størrelsen på rummene. Så store rum kræver volumen i indretningen, så Kenn måtte prøve kræfter med flere, syntes han selv, store reoler, som bare forsvandt, da de først indfandt sig den store stue. Det endte med 2 stk. væghængte reoler fra Ikea, som havde størrelse og tyngde nok til at fylde hele den lange væg ud, og det fungerer til gengæld også fremragende.

Kenn får selv mange af ideerne til hjemmets nye tiltag, men han spørger sig gerne til råds i sine omgivelser, når en ny ide skal prøves af:
“Jeg er en amatør – jeg bliver glad af smukke ting, og det betyder noget for mig. Det giver energi når ting er pæne, men der er også en sjov dynamik i at noget aldrig bliver færdigt.”

Som nævnt til at starte med fraflyttede Kenn lejligheden sidste år, og bor pt. til leje, mens han holder øje med byggerier som Carlsbergbyen, Bohrs Tårn og Nordhavnen. Tiden må vise, hvor han ender henne, men en ting er sikkert: Det bliver et hjem med stil!

Jeg håber, I nød det fine besøg? Jeg planlægger flere “på besøg hos…”, hvor jeg og mit kamera har været på tur. Klem fra Dorte 

English recap

Today I’m taking you on a tour in the home of a friend living in Frederiksberg, a part of Copenhagen. The appartement is a classic luxury flat with old details, high ceilings and lots of natural light. I love this appartement and remember the first time I came here – I was so humble by the greatness and when Kenn announced last year that the appartment was sold, I decided it was time to shoot some pictures! Do you like it? 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.