Dagens detalje 

img_0214Copyright

English recap

Screendump

Dagens lille detalje ♥

Detaljen i dag er et klenodie – i hvert fald for mig, fordi det er en af de ting, jeg husker fra min tidlige barndom, hvor den stod i mit barndomshjem. Det har altid været en stage, man har passet godt på, men jeg har først for ganske få år siden fået øjnene op for, hvor smuk den er!  

Stagen er bornholmsk keramik, købt som det første fælleskøb min mor og far gjorde sammen. Min er fra Bornholm, og jeg får flashback til nogle tidlige barndomssomre på Bornholm, når jeg en sjælden gang ser lidt nøjere på stagen. Jeg er meget glad for at være den, som passer på den nu…

English recap
Detail of the day ♥

Handmade, rustic and perfect in every way. This candleholder is from my childhood home and was the first thing my parents bought together before moving from Bornholm to Fyn. I cherish being the one that gets to take care of it now and especially how all my early childhood memories from vacations on Bornholm come back to me when I look at it.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.