“Broders” med ny butik på Amager

broders butik amager 1

Copyright

English recap

På sådan en fin torsdag smider jeg lige en lækker Amager- (og online!) anbefaling på bloggen. Broders har netop åbnet shop på Amager, og jeg har begejstret besøgt den i måbende tilstand.

indlægget indeholder reklame_grønVi, som bor på Amager, elsker, når der sker noget nyt på øen, som emmer af kvalitet og initiativ. Der har i mange år været langt mellem de gode initiativer, og selvom de sporadisk har været der, har jeg personligt manglet følelsen af at have alt det gode samlet lige omkring mig. Jeg elsker Amager, med stor fed understregning, og jeg elsker den diversitet, som Amager repræsenterer. Her bor høj som lav, og man ved aldrig, hvad man mødes af, når man går ned ad Amagerbrogade, og det er præcis det, jeg elsker ved øen. 

Jeg har undret mig over, at så mange kvalitetsbutikker ikke har haft tiltroen til at have butik her. Det er som om, de ikke kender nok til Amagers mange indbyggere, som ganske sikkert ville vælge at bakke op om deres butikker. Af samme årsag presser behovet sig på for at dele nyheden om Broders, som netop har åbnet butik på Amagerbrogade – lige ved siden af Lagkagehuset. Broders har i 5 år drevet deres foretagende online, og nu har de altså taget det store spring og gjort det til en fysisk butik også. Og det er vi glade for.

broders butik amager 2broders butik amager 4 

Broders forhandler specialvarer, herunder spændende varianter af marinader, sennep, øl, vin og snacks. Det er et selektivt kurateret udvalg af lækkerier, som jeg blev meget overrasket og fristet af, da jeg besøgte stedet denne weekend. Jeg købte en værtindegave derinde, som blev ekstra stor grundet nogle gode åbningstilbud, som var til at føle på. Engelsk toffee, luksuslakridser, pretzels og chokolade var blandt det fristende udvalg, og jeg følte en svær trang til at lave hul på poserne, som skulle afleveres til vores gode venner. Jeg modstod altså fristelsen, bare rolig.

broders butik amager 3

I butikken har de indrettet høje plankeborde, et mere stille hjørne samt et børnebord med tegnesager. Meningen er nemlig, at man kan sætte sig og nyde en udskænkning på stedet. Det er jo godt tænkt, og jeg håber at se liv og glade dage derinde fremover. Deres onlineshop kan i øvrigt besøges på broders.dk.

Torsdagen får en anderledes start, idet jeg skal til morgenmøde for blandt andet at lytte til hende her. Forhåbentlig går jeg derfra med ny inspiration og input til min måde at arbejde på, og den slags er altid positivt, ikke?! ♥

English recap

A new shop has just opened in my neighbourhood specializing in luxury sweets, wines, beers, marinades and orker delicasies, mostly imported from britain and Australia. I payed a visit to buy a gift for the hosts of the party er attended this weekend and I was amazed of the selections they offered.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.