Dagens detalje

Copyright

English recap

Dagens lille detalje ♥

Det er faktisk bare en glasurprøve, men jeg synes, den er så fin, og så har jeg også fået lov at tage den fra arbejdsbordet, hvor den ikke blev værdsat, hvilket faktisk tilskynder værdsættelsen. Den fine keramik med Jesus og nogle grove glasurer var slet ikke tiltænkt en plads i solen, men det har jeg alligevel givet den her hos os 

Min morfars hustru, Ruth Mahler, er keramiker og har fra Ærø i mange år produceret og solgt sit arbejde. I dag er de gået på pension og fraflyttet øen, så det er slut med besøgene i hendes spændende værksted.

English recap
Detail of the day ♥

This rough around the edges ceramics piece is actually just a glazing sample that wasn’t meant for the thunder – I was alowed to take from the work desk at the wife of my grandpa and today it hangs out in the open where I can appreciate for being everything but perfect.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.