Udgivet i Skriv en kommentar

Dagens detalje

Copyright

English recap

Dagens lille detalje ♥

Jeg kom hjem fra ferie til en hel skov af friske skud på min kaktus. Set lige præcis fra denne vinkel, hvor vandrørene løber i baggrunden, synes jeg bare, de er aldeles dejlige at se på.

Jeg smagte kaktusmarmelade på Fuerteventura, som vel et lavet med de frugter, som ind imellem dukker op på planten her. Jeg ved ikke helt, om jeg ville have mod på at lave noget fra egen høst – har I mon erfaring med det?

English recap
Detail of the day ♥
When I got home from our holiday I was meet with this beautiful sight of fresh shots on my cactus. At this angle with the water pipes running in the background I just love the forrest of detailed greens. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.