0
Uncategorized

Dagens detalje

Copyright

English recap

ScreendumpDagens lille detalje ♥

I dag har vi pakket weekendtasken for at tage på landet med en hulens masse venner. Min toiletpung er naturligvis med, og jeg elsker simpelthen at bo i den. De grafiske pletter, som jeg for år tilbage lavede en masse, er jeg aldrig blevet træt af, og som toiletpung med grov lynlås er jeg her på 3. år fortsat virkelig glad for. Den har den perfekte størrelse, har vist sig at være holdbar og gør mig glad hver dag 

Tænk at man kan sætte sig ved symaskinen og lave noget så ganske enkelt, som gør hverdagen nemmere og øjnene glade…

English recap
Detail of the day ♥

I made my make up wallet a couple of years ago and it still works for me being the perfect size, duable and nice to look at. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.