Udgivet i Skriv en kommentar

Dagens detalje

Copyright

English recap

Screendump

Dagens lille detalje ♥

Hos et par venner, jeg besøgte i går aftes, blev jeg mødt med dette smukke syn. Kan man andet end at blive glad i låget af det? Her er tale om en Fuchsia, som er flerårig, så hvis man ellers beskytter den mod frost, vil den altså vende tilbage året efter også. Vi havde vist en havefuchsia i min barndomshave, men den var mere pink, hvilket jeg ikke var helt vildt begejstret for, så det er ekstra positivt at finde den i denne mere sarte pastelversion. Meget mere “Dorte” 

På min trappesten står der pt 3 store, visne knolde, hvilket ærligt talt er ret pinligt, når man dagligt modtager kunder. Måske jeg skulle skaffe mig sådan en fin sag, som denne?English recap
Detail of the day ♥

This Fuchsia took me by surprise when I arrived at my friends’ doorstep yesterday. It’s very lovely and I’m now in serious considerations on whether to get one for my own doorstep. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.