Udgivet i 2 kommentarer

Dagens detalje

Billede 17-08-2016 07.36.36Copyright

English recap

Screendump

Dagens lille detalje ♥

Fletninger er pigernes yndlingsfrisure, og jeg har fået introduceret dem for flere måder at lave fletninger på.
Det er en virkelig nem måde at score mor-point på, og de ser skønne ud med de fine flettede fisurer. Her har jeg flettet fra venstre øre i fransk flettestil, men hvor jeg kun har samlet op fra en side ad gangen. Det er fint ikke?  

Det er lidt farligt at introducere de her muligheder for pigerne, for det kan hurtigt blive en tidsrøver om morgenen, ikke mindst når man skal lave alting gange to. Vi når det ikke hver dag, men de dage hvor muligheden er der, er de altså bare lykkelige

English recap
Detail of the day ♥

Braids – my girls just love braids and so do I. It’s not every day that I have the resources to make this kind of styles especially since I need to repeat, but when I do they are so grateful and happy.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Dagens detalje

  1. Det er rigtig smukt lavet 🙂
    Prøv at flette det på dine piger om aftenen og gør det fugtigt, så holder det når de vågner og dagen igennem og næste dag tager du elastkken ud, så har de fald/krøl:-)
    Rigtig god weekend til du og din familie.

    1. Ja det gør vi ind imellem, og de elsker det. Så tager de hænderne over og spørger “har jeg bare fint hår nu?” 🙂 Rigtig god weekend til dig. Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.