Dagens detalje

Copyright

English recap indlægget indeholder reklame_grønDagens lille detalje ♥

Jeg bliver altid helt vildt glad af at kigge på mine hvide hørebøffer. Jeg bruger dem faktisk kun en gang imellem, fordi jeg oftest sidder alene hjemme, og derfor ikke behøver at gemme lydene væk, men de er jo smukke at se på, og alene det, er jo nok til at sprede glæde. De bløde bøffer, som kan vrikke, guldkanten og det bløde, nubrede gummi, de er belagt med. Det er bare gennemført lækkert – og det er lyden heldigvis også, fordi naturligvis lytter jeg også til musik i dem, når jeg er på farten i ny og næ.

Hørebøfferne er fra danske KREAFUNK, og fås i andre farver, deriblandt en fristende pastellyserød. Hvis du ikke har fået nok bare af synet, så kan du finde mere info om dem her.

English recapDetail of the day ♥
Todays lovely detail is a close up on something that I enjoy to look at just as much as listening with. My headphones from danish design brand KREAFUNK. they are soon soft with the velvet like rubber covering them, and I love the golden string and the soft cushions that take care of your ear while you enjoy the music.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.