Udgivet i 3 kommentarer

Dagens detalje

Detalje 3Copyright

English recap

Dagens lille detalje ♥

Vores ombetrukne spisestuestole trækker altid opmærksomhed. Det kommer sig helt sikkert af det storblomstrede betræk, som jeg synes, klæder stolene vanvittig godt. Det er sjældent, at jeg ikke bliver træt af noget så markant efter så lang tid, men det er ikke tilfældet. Jeg elsker de stole! Min mand derimod, han har annonceret, at han ikke længere er så begejstret for dem – hvad går man så? Nyder dem ekstra meget, så længe de endnu står her 

Jeg har selv ombetrukket stolene, hvilket jeg skrev lidt om for et par år tilbage. Se indlægget her, hvis du overvejer at kaste dig ud i et lignende projekt.

English recap
Detail of the day ♥
Our dining chairs always get a lot of attention, mainly caused by the floral textile they are upholstered with. I adore them, really really do, but my husband has just annonced that his love (indulgence?!) for them has faded. Therefore I am making the chairs this days lovely detail and if you by chance should be considering to renovate your own chairs then jump over to this post with tips on how to get a good result.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

3 tanker om “Dagens detalje

  1. Jeg er også stadig ligeså vild med dem, som da du viste dem på bloggen første gang 🙂

    God weekend!

    1. Tak Mille – jeg trækker tiden, så længe jeg kan før ham manden får sin vilje med dem 🙂 Også god weekend til dig, klem fra Dorte

      1. Det forstår jeg sørme godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.