Dagens detalje

Copyright

English recap

ScreendumpDagens lille detalje ♥

Dagens udvalgte detalje har været i mit liv i snart 4 år, og stadig værdsætter jeg den enormt. Den skabte i går desuden uventet drama, da den tynde lædersnor, den hænger i pludselig knak og mobilen faldt pludseligt til jorden. Det er heldigvis til at fikse med en ny snor, så det står altså på agendaen her en af dagene.

Mobilen er lavet af KasperKasper, og den er håndlavet. Den smukke origamikurv, messingdetaljerne og trækuglerne er så fine sammen, og den tynde lædersnor holder altså sammen på værket… altså indtil den så ikke gør det længere, that is, blink blink. Den er smuk ikke? 

Mobilen forhandles ikke så mange steder, men jeg har googlet mig frem til at den lige pt. findes på lager hos Decorate Shop samt på Kalejdoskopshop. Du kan også søge mere info hos Kasper Kjeldgaard selv, her.

English recap
Detail of the day ♥

I have had this mobile for almost 4 years now and I still notice it every time I enter the livingroom. It’s handmade by talented Kasper Kjeldgaard and I love the details in the work with brass, paper, tree and leather. More info about the mobile and Kasper Kjeldgaards work here

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.