Dagens detalje

Taske 1Copyright

English recap

Dagens lille detalje ♥

En ting, som jeg bliver utroligt glad for at se på (og bruge), er min Mulberrytaske i patineret kærnelæder. Den er tung, og derfor bruger jeg den kun i perioder, da jeg har det med at fylde den op – det kan man jo lige så godt, når størrelsen er til det! – og så bliver den simpelthen tung på skulderen. Men jeg elsker den – virkelig virkelig elsker den. Også når den bare hænger der på knagen med en stråhat som makker. Der er de ting, man værdsætter både rent praktisk og på et mere skulpturelt plan – og det er jo godt, når man har en mindre formue hængende på knagen, ikke?! 

Jeg fik tasken af min kæreste til en fødselsdag helt tilbage i vores tidligere kæresteår. Det er sjovt nok en taske, som også han husker at have givet mig, og jeg tror faktisk aldrig, jeg bliver træt af den.

English recapDetail of the day ♥

My Mulberry bag is one of those very cherished items in my wardrobe and even though it’s heavy and I only wear it sometimes, I appreciate it as a sculptural item in my hall. It’s pretty to look at and pairs nicely with the straw hat.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.