Dagens detalje

StolCopyright

English recap

ScreendumpDagens lille detalje ♥

Min morfar har altid været en passioneret mand med mange projekter i ærmet. Måske har jeg arvet noget fra ham? Stolen her har han lavet og betrukket, og jeg har i mange år passet på den for ham. Den betyder noget for mig, og har en ret central plads ved spisebordet.
Det er desværre ikke læder, den er betrukket med, derimod noget plastik-look-a-like, men jeg elsker den alligevel, og synes nitterne gør det helt rigtige for den. Med det langhårede skind er stolen i øvrigt gået hen og blevet en favoritplads for katten, som ofte slænger sig i stolen. Buen i ryggen er lige perfekt til hvordan en kat kugler sig sammen, når den skal sove nemlig… 

English recap
Detail of the day ♥

My chair with rivets is a very cherised item in my home, since it was made by my grandpa. He has never been lazy and has always been a passionated man full of ideas, and I’mm pretty sure I have inherited that gene directly from him. The chair is covered by a long haired leather and therefor it has become a favorite hang out for our cat.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.