0
Hårtips Skønhed

Sådan får du frisuren til at holde bedre

Hårknude 4Copyright

English recap

Vil I have et par tips til, hvad man kan bruge i håret for at få frisuren til at holde lidt bedre? Her er inspiration til en fin frisure, som alle kan lave med de rette ting ved hånden…

indlægget indeholder reklame_grønSidste weekend satte jeg håret på en bryllupsgæst, og flere har sidenhen spurgt til, hvordan man sætter sit hår sådan. Nu har jeg jo brugt en del mere tid på at forberede håret, så det holder, end de fleste vil bruge derhjemme, men inspirationen kan nu være god alligevel, hvis du vil lave lignende – for så vidt både til hverdag som til fest.

Se guiden: Sådan får du hårpynt til at blive siddende hele dagen!

Hårknude 3 Hårknude 1

Du skal bruge en god saltvandsspray eller hårlak, som ikke klistrer. Desuden et par hårnåle, et krøllejern, en spidskam og en god friseringsbørste, se et stort udvalg her (reklamelink)

Reklamelink: Køb dit krøllejern 25mm fra Babyliss til en super pris her

img_0195

Start med at frisere håret, lægge din skilning og dernæst spraye et let lag saltvandsspray på alle længder. Lav krøller på alle længder og lad dem køle af uden at røre dem.

Brug nu spidskammen til at tage en bane ad gangen på ca et cm bredde og toupere. Brug et ekstra pift saltvand til at hjælpe touperingen. Du skal ikke toupere alt, blot på hver side af skilningen, hvor man oftest har svært ved at skabe fylde. Brug friseringsbørsten (eller hvad du nu har ved hånden) til at frisere det yderste lag hår glat og pænt, og saml så håret til en halvhestehale, som vrides og fæstnes med nålene. Sprøjt lidt saltvand eller lak på toppen og læg forsigtigt fimrehår ned. Skulle du stå med lidt olie ved hånden, kan du med fordel trække krøllerne glatte med et par dråber i håndfladen, men så er du også færdig med frisuren.

Skal det gå endnu hurtigere, så drop toupering og nøjes med at samle den tvistede, halve hestehale. Slut så af med at bukke et par spidser, og du kan være hurtigt videre i din hverdagsrutine ♥

English recap

Having the time to do nice hair is sometimes hard, but using the right tools you can do a little that looks like a lot. Here I have saltet the hair, curled with a curling iron and twisted a half pony tail which makes a nice hair style for both parties as well as your everyday look. For parties I would always recommend putting a bit more time into the preparations by backcombing the top hair.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.