Udgivet i Skriv en kommentar

Dagens detalje

grød morgenmad jordbærCopyright

English recap

Screendump

Dagens lille detalje ♥

Jeg har et mindre afhængigshedsforhold til GRØD, som blandt andet ligger i Torvehallerne. Jeg elsker simpelthen en portion havregrød med alverdens skønne toppings, ikke mindst karamel på toppen. I går, da jeg spiste min morgenmad der, besluttede jeg at købe deres røde grød med hjem til vores morgenmad, og den blev lige prøvesmagt af pigerne og jeg. Der er frysetørrede jordbær og ribs i foruden 3 slags flager – mums 

Husk at du selv kan lave din karamel, som fint holder sig i køleskabet – prøv denne opskrift på karamel til køleskabet.

English recap
Detail of the day ♥

Oatmeal – I love it, especially with toppings and more importantly with caramel on top. In Torvehallerne in central Copenhagen there’s a place called GRØD (Porridge in danish) where I often eat breakfast if I have morning meetings and yesterday I went there and decided to buy this blend for our mornings back home. It’s blended with freeze dried strawberries and currants.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.