Hverdagslykke #32

glimt 9Copyright

English recap

En fuldstændig skør og anderledes uge er lagt bag os, men hold op den indeholdt lyksagligheder af forskellig karakter. Her er en god håndfuld glimt, som er bevaringsværdige fra sidste uge

indlægget indeholder reklame_grøn
Mandag morgen er velkommen, og jeg synes der er mange fine ting at glæde sig til, ikke mindst at jeg i dag tager hul på en ny omgang arbejdsmøder i byen med sød blogger-kollega. Det er længe siden sidst, og jeg trænger til sparringen og den faglige udveksling, så det skal nok bliver godt for motivationen.

Det er også pigernes første fulde uge som skoleelever, og det forventer jeg, at der skal bruges lidt kræfter på. Dels er der en masse ting, som vi forældre skal sætte os ind i lige fra de gode madpakker til brugen af forældreintra, dels forventer jeg trætte piger med alt hvad dertil hører af humørsvingninger, dårlig søvn osv.

Arbejdsmæssigt har jeg bogen stort set fuld fra tirsdag til fredag, og det føles altså fantastisk, at der er så meget at rive i på de dage, som jeg nu engang afsætter til frisøropgaverne. Alt er godt, og hvis ellers jeg lige kan ryste den der stemmebåndsvirus af mig også, så kører bussen altså.

Her er lykkebidderne fra sidste uge, og så ønsker jeg jer alle hermed en dejlig kommende uge.

glimt 2

Pernille Blumes ydmyge og ærlige lykke over at vinde OL-guld! Jeg har set den finale mindst 10 gange og tuder hver gang… tillykke til dig seje, charmerende Pernille!

glimt 10

Fin aftenhimmel – jeg kan aldrig blive træt af den slags himler, eller for så vidt af at forevige dem med kameraet

glimt 9

Har åbenbart tabt mig en smule, så lykken er jo at kunne hoppe i sine yndlingsbukser. (De er fra H&M sidste år desværre, sneakers herfra)

glimt 12

Sidste uges lykke over pastelfarvet saks betyder denne uge klip i fingrene – det er vel også en slags smykke, eller?

glimt 13

Hende den bløde øver sig i at være imødekommende kattevæsen, og det kan jeg rigtig godt lide hende for

glimt 4

Hyggelige omgivelser til en fantastisk fest med vennerne i Dronningmølle

glimt 6

Fin madpakke-lærdom fra Menu, som jeg tænker er aldeles brugbar her ved skolestart

glimt 8

Fredag aften er pizza-aften og denne gang købte jeg glutenfri frostpizzaer, som vi peppede op med bresaola, pesto og mozzarella, hurra!

glimt 1

Hygge med et kreativt DIY-projekt til salonen, som jeg glæder mig til at vise frem, når det er færdigt

Glimt 15

Søndagens aftenhimmel var blødende smuk. Tak for den!

Har I mon også travle tider derude, måske med skolebørn som lige skal klimatiseres til hverdagens rutiner igen? Klem Dorte ♥

English recap
This upcoming week is another busy one focusing on the girls new life a students. We have a lot of new things to learn being parents to school girls and I sure the girls are gonna be extremely tired from all new impressions. Also I have a busy work week which actually just excites me – I’m so grateful for my work life! Shown are some moments from last week that were memorable. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.