0
Hverdag & opdragelse Løst og fast

Hverdagslykke #34

RoseCopyright

English recap

En uge med sygdom, trætte børn, som tydeligvis bruger kræfterne på den nye hverdag, en halvtræls weekend, og så… også en masse små glimt, som man kan værdsætte. Her er min portion af lykkefølelse fra sidste uges hverdag

indlægget indeholder reklame_grønSidste uge var fyldt op af lidt for trætte børn, som jeg næsten får medlidenhed med. Hold nu op, det tager deres kræfter at starte i skole! Det går nu godt nok, så ingen klager, og mon ikke vi snart kan sige, vi er landet fornuftigt i den nye hverdag?

Jeg lå syg enkelt dag, men derudover var ugen faktisk temmelig fin – selvom det måske ikke klinger sådan all-in-fantastisk med de overskrifter, jeg netop har sat. Der er altid noget godt, man kan fokusere på, og det vælger jeg nu engang at gøre.

Ugen bød på en frokost med en tidligere kollega, jeg ikke har set i meget lang tid, 2 arbejdsdage i København med min yndlings-Mac og god kaffe, og dertil var der andre glimt af både mig-tid, os-tid og alt muligt andet.

Jeg har nu glædet mig til mandag morgen, og sidder her i sofaen med kig til en fugtig have og grå himmel. Jeg nyder min kaffe og Go’ Morgen Danmark, mens jeg planlægger ugens indlæg og skriver på dette. Skønt!

Her er lykkebidderne fra sidste uge, men jeg benytter lige lejligheden til at ønske dig en god start på ugen også. Har du sat dig et positivt mål denne uge?

Kjole 4

Fin arbejdsdag i byen i fin favoritkjole pt. (mere info om kjolen her)

Blomsterpres 2

Blomsterpres …

Blomkål

Lavede min aller yndlings blomkålssuppe – endelig sæson igen

Grød på hverdagsmenuen….

Kaffe

Kickstartede sidste uge med pour over kaffe hos Risteriet og blev joinet senere på dagen af tidligere sød kollega, som jeg ikke har set i meget lang tid, dejligt


En stille stund midt i en stormfuld dag med en af pigerne. Vi så den sødeste film “Hjem” som en slags forsoning ovenpå en ekstremt krævende dag… begge piger så filmen igen dagen efter, hvor den ene kvitterede med en ordentlig tudetur. Hun lever sig helt ind i filmen…


Jeg følte nærmest, at min krop blev vækket påny, da jeg stod ved barren her i lørdags. Nu kan det kun gå for langsomt med at komme afsted igen

Processed with VSCO with m3 preset

Skønne, smukke, inspirerende København…

Rose

Mine rose i haven blomstrer helt vildt og for anden gang i år. Det er lidt optur, når man ikke ved en dyt om den slags, og egentlig gik og troede, man havde spoleret den…

Processed with VSCO with m3 preset

Opturs-sengetøj fra Södahl*, som I også var mange, der var glade for at se på – i morgen annoncerer jeg den heldige vinder af 2 valgfri sæt, og jeg har faktisk lige besluttet, at det betyder du kan nå at deltage dagen i dag med. Voila og du deltager her!

Nyd dagen, og husk dig selv på de små lykkebidder i hverdagen – det gør den mindre sur, og du bliver mere grundglad. Klem Dorte ♥

English recap
So this week has begun and I am starting out on the couch drinking coffee and planning this weeks tasks. Last week turned out to be a bit rough on the edges with a day sick and the kids reacting on their new life a school pupils. Lovely moments happened as well though and as the tradition holds those bits should be celebrated. I wish you a great start, love from Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Signe
  29. august 2016 kl 11:07

  Den er fin, din rose. Ved du måske hvad den hedder? 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   29. august 2016 kl 11:45

   Jeg har ingen anelse desværre – jeg er virkelig ikke kyndig lige på det område, men den er virkelig værdsat alligevel

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.