0
Bolig inspiration

Dagens detalje

Indretning kaktusCopyright

English recap

Screendump

Dagens lille detalje ♥

Fineste vinkel fra vores venners hjem på Fyn. De er så dygtige til at indrette sig gennemført og med masser af hygge og varme at give ud af, og så er der plads til en masse kreative løsninger, som her hvor en kaktus er begravet i sten for at skabe lidt drama i deres indretning 

Jeg delte et par glimt fra deres hjem ovre på Instagram Stories i dag – har du set det? Jeg har i øvrigt lumske planer om at lave en omgang “på besøg hos…” fra deres hjem på et tidspunkt, kunne I tænke jer det mon?

English recap
Detail of the day ♥

This detail is from our friends’ house. They are so talented and have decorated a home full of warmth, creativity and elegance. I love their decoration with a cactus in a large glas bowl covered with stones.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

  • Reply
    Mette
    21. august 2016 kl 22:55

    Meget gerne!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.