Dagens detalje

Billede 22-08-2016 10.22.18Copyright

English recap

Dagens lille detalje ♥

Jeg har haft den fineste dag med masser af dejlige København omkring mig. Jeg faldt for det irrede nedløbsrør omgivet af grønne efeu, så det er simpelthen dagens fine detalje. Det er nok det eneste, jeg mangler i min hverdag – altså at komme ind til byen dagligt.Jeg nyder derfor, når jeg kan tage arbejdet med mig, som jeg har gjort i dag, og jeg har slugt byens gamle bygninger råt 

Jeg har nået en masse arbejde og samtidig nydt gensynet med en tidligere kollega, som jeg mødte til frokost. Skøn kombi af god kaffe, godt selskab og kreativt arbejde ved skærmen. Elsker det simpelthen.

English recap
Detail of the day ♥

An old house in the central of Copenhagen. I love the verdigris downpipes surrounded by ivy and therefore it became todays lovely detail worth sharing. I’ve been in Copenhagen for the most of this day – working and drinking pour over but also meeting up with a former colleague for lunch. Perfect combi for a perfect monday. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.