Udgivet i 2 kommentarer

En lille neglesucces skal da deles med jer

Negle med effektCopyright

English recap

Jeg har en virkelig dårlig vane, som jeg lige for tiden har brudt. Det skal naturligvis fejres med masser af pynt og sjov, ikke mindst, skal det selvfølgelig deles med jer kære læsere…

indlægget indeholder reklame_grønNår man nu lige har ramt en periode, hvor neglene ikke er bidt i bund, så skal der også prøves lidt fint af, så jeg fejrede mine negle forleden ved lægge 2 farver på, som jeg virkelig kan lide sammen. De virker matte og elegante i samspillet, og med en fed, blank overlak ligner de nylagt shellak. Eneste ærgerlige ved det er, at det ikke holder lige så længe som shellak.

Jeg har en generel udfordring med tørre negle og neglebånd, som i høj grad kan kobles til det danske klima. Det er en my bedre om sommeren, men i modsætning til mit hår, så stortrives mine fingre og negle altså i den fugtige Singaporeluft. Nuvel, vi bor her og jeg lever med det. Nu vil jeg gå all-in på neglebåndspleje og håndcreme, og så må vi se, hvor længe det hele varer. Lige nu holder det, og jeg nyder det!

Oh So Fine Bracelet / Neglelak fra Essie / Neglelak fra H&M / Ringe fra Enamel Copenhagen

Negle 2

Negle 1

Tricket er at lægge den første farve på og lade den tørre. Dernæst dækker du af med washi-tape – jeg brugte rigtig tape i mangel på andet, men washi virker en milliard gange bedre. Når du har dækket af, lægger du topfarven i et tyndt lag. Lader den tørre og lægger lag 2, hvorefter tapen fjernes straks. Husk en blank overlak til sidst (denne fra Essie skal jeg have prøvet af snart)

Hvor lang tid går der mon, før jeg bider dem ned igen? Kryds fingre for mig, det er en virkelig træls uvane, så hvis jeg kan få den kvittet, sådan helt for alvor, er lykken gjort ♥

English recap
At the moment I don’t bite my nails which I usually deal with. Vacation in high humidity in Singapore is definitely good for my fingers and nails and therefore to celebrate the succes I had to try on a polish with a discrete effect. I used a grayish purple as a base and then a beige on top but with a straight line at the bottom of the nail made with tape. Now I just hope I can come biting them again 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “En lille neglesucces skal da deles med jer

  1. Tager tapen ikke neglelakken af på det sted, det klistrer?

    1. Nej slet ikke, men hvis man tager den af når kanten er tør kan den godt tage lidt, ligesom med våd maling og malertape ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.