Om skønne piger, at være skruk og nederdele på udsalg

Copyright

English recap

Her er et lækkert udsalgstip til alle jer, som har spurgt til pigernes nederdele, men også en lidt om at “låne” en lillesøster…

indlægget indeholder reklame_grønLad mig lige indlede med at sige, at det billede herover simpelthen gør mig skruk. Jeg har ellers ikke været til at rokke på, hvad angår tanken om flere børn, men lige nøjagtig dét, at se pigerne som storesøstre, det har ulmet dybt i mig et stykke tid, så da vi i 2 uger (på sommereferien) fik os en ferie-lillesøster, der smeltede jeg totalt 

Nå, men jeg ville dele billedet med jer, fordi flere af jer har spurgt til pigernes nederdele. Det var et par udsalgslækkerheder, jeg nåede at klikke hjem, og de er fra Noa Noa Miniature, som jeg altid har været vild med. Jeg synes, Noa Noa altid rammer en super fin stil, og de har altid skønne bomuldskvaliteter, som knitrer og falder flot – ikke mindst oplever jeg, at varerne holder rigtig godt gennem tid. Nederdelene har justerbare liv, hvilket er et must med en meget slank pige i husstanden – hold nu op, hun er ikke altid lige nem at købe tøj til – ofte er det nemmere at sy det selv, hvis det skal passe i livet.

Noanederdel 1

Det er skønt at finde den slags på udsalg, fordi oftest får vi fyldt garderoben op med en tur i H&M. Det kan godt løbe alvorligt op, hvis man til 2 børn skal købe brands, og jeg kan med tvillinger ikke bare snige noget ind i skabet til den ene. Nederdelen er sat ned med 50% hos Boozt, og der er stadig et par stykker tilbage kan jeg se. Find den her.

Jeg er ved at være rask igen, så nu har jeg fået fornyet mod på at blogge og klare hverdagen. Sikken omgang det har været – jeg håber, I andre hygger og holder jer raske derude, klem fra Dorte ♥

English recap

Being on holiday we stayed for two weeks in the home of our good friends who have an 18 months old daughter. We just loved having a little sister for those weeks, and I wonder if my girls wouldn’t just be the perfect big sisters if we were to have another baby?!

So many have been asking about the girls skirts and therefore I want to share with you that its on sale right now. Find it here with a 50% discount

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.