Udgivet i Skriv en kommentar

Snup boligstilen

Kenn lejlighed 1Copyright

English recap

I dag får I tips til en bolig-makeover inspireret af den boligreportage, jeg delte med jer sidste uge. Det er maskulint, ekslusivt og minimalistisk – men det er stadig hyggeligt og varmt.

indlægget indeholder reklame_grønSidste uge delte jeg et indlæg med en boligreportage fra  Kenns imponerende herskabslejlighed, og den var I mange, som klikkede forbi. Kenns stil er maskulin, international og luksuriøs, og jeg tænkte i dag at dele lidt inspiration til hvilke ting, I skal have fingrene i, hvis I vil gøre ham stilen efter.

Snup boligstilen

Kinfolk magasiner / Ilse vase fra Georg Jensen / Grafisk poster fra 215.dk / Sofa fra Hay / Blå pude fra Hay (lignende her og her) / Tæppe fra Hay (lignende herfra) / Sofaborde fra Hay

Jeg har altid misundet dem, som kan indrette sig så rent og minimalistisk. Det fungerer såre simpelt ikke til alle de krims-krams-ting, jeg går og beskæftiger mig med altid, så jeg selv har behov for langt flere opbevaringsløsninger – og måske har jeg også brug for lidt rod. Jeg begynder at tro, at jeg føler mig mest tryg med lidt personligt rod omkring mig?!

Idag er min lange dag i frisøren, men jeg glæder mig. Der kommer mange søde kunder, som skal forkæles og jeg selv skal forkæles i aften med tomatsuppe, mums. God dag, klem Dorte ♥

English recap
About Kenn’s interior, the home I shared with you last week (see post here). I am sharing with you today the items you need, if you want to steel this look at transform your own room. Follow the links above to find selected items. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.