Som at sove i en blomstermark

Sengetøj 5Copyright

English recap

Blomstrende efterårsstemning (eller sommer i virkeligheden??) i soveværelset og lidt om de par indretningsmæssige mangler, som snart skal fikses i vores soveværelse, hvis du spørger mig 

Screendump

(Indlægget er sponsoreret af Södahl*)

Jeg og familien er taget til Fyn på weekend, men selvom vi er væk hjemmefra vil jeg altså lige vise jer et par hyggelige billeder fra vores soveværelse derhjemme. Vi lavede rummet om sidste år, og gik efter en sælsom stemning med masser af hotelinspireret ro. Blandt andet valgte vi tunge, mørkeblå gardiner og en matchende mørkeblå bagvæg, hvilket har været en fantastisk god beslutning. Her virker bare sammenhængende og færdigt, og selvom vi her et år senere stadig mangler et natbord og at få styr på belysningen, så er rummet virkelig godt.

Nu hvor efterårsstemningen langsomt sniger sig ind, er der flyttet et nyt sengesæt ind, som bidrager ekstra positivt til helheden. Jeg viste jer et lille glimt af det i fredags, (og i torsdags på Instagram), og I var forståeligt flere, som virkede begejstrede for det. Sengetøjet med blomsterprint kommer i de skønneste, dæmpede naturfarver, som tilfører den helt rette følelse af “naturen i rummet”. Det er en nyhed fra Södahl og hedder Glorious Garden, og det knitrer, når man putter sig i det – ret dejligt!

Se hele sortimentet af sengetøj fra Södahl her*

Sengetøj 4Sengetøj 7Sengetøj 9Sengetøj 2

Om et par dage, når jeg lige har fået indlægget gjort klar, bliver der mulighed for at vinde 2 sæt, så hold endelig øje med bloggen, hvis du er begejstret for det. I mellemtiden kan du jo se på de 2 andre farvevarianter og læse om det hos Södahl*.

Vi er på vej ind til Odense for at spise brunch med vores gode venner. Det er simpelthen så skønt at tilbringe lidt tid på min fødeø, men derefter går turen altså hjem til Amager, så vi kan få slappet lidt af inden mandag morgen og en ny uge tager fat, knus til jer fra Dorte ♥ 

English recap

(Sponsored post) This bedding is one of the news from Södahl*. It’s the loveliest crunchy quality and I am crazy in love with the floral print and the colors. It’s just the right thing to bring a new feel into our bedroom now the summer is coming to an end already. In a couple of days I will launch a give away and thereby give you the opportunity to win 2 sets for yourself. Keep an eye on the blog and you won’t miss it!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

  1. Ulla Maindal
    14. februar 2018 / 9:57

    Hej Dorte – Kan det købes hos Sødahl? mvh Ulla

    • 14. februar 2018 / 17:50

      Hej Ulla, det ved jeg desværre ikke men tænker at de selv kan oplyse om det ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.