0
Bolig inspiration

Glimt fra min stue og trangen til forandring

Stue 7 kopiCopyright

English recap

Trangen til forandring presser sig på, men for nu viser jeg et par glimt fra min stue, som begynder at ligne sig selv…

indlægget indeholder reklame_grøn

Det er vist længe siden, jeg har vist jer glimt fra vores hjem. Det hænger nok sammen med, at her ikke har været nogle forandringer at vise frem – eller der er naturligvis store forandringer, fordi vi har lavet køkken, men den proces har trukket et stygt spor af rod i resten af vores hjem, og det har været svært at finde tiden og dertilhørende overskud til at komme i bund med sorteringerne. Nu er vi ved at være godt med igen, og jeg er begyndt at få clearet hylder og overflader, så de igen kan pyntes fine.

Kender I ikke det, at man bare har behov for at ændre noget i indretningen, som ellers fungerer udemærket? Jeg flyttede lige et par ting, og egentlig synes jeg mit stilleben fungerer godt, men nu kan jeg alligevel mærke, at jeg vil have mere forandring. Ha ha, min mand vil elske at læse det her! Er sikker på, han tror jeg nu vil male en væg eller tapetserer, men nej – jeg har bare behov for at tingene ikke står, hvor de har gjort det længe.

Nå, men I kan jo kigge på det så længe, og så lægger jeg hjernen i blød for at finde ud af, hvad der skal flyttes rundt på, hvad der skal ud og hvad, der mangler.

Stue 2 kopi Stue 3 kopi Stue 1Stue 4 kopi

Set fra venstre er det en meget (meget!) gammel potte fra Broste Copenhagen, lille Frame-æske fra by Lassen, loppefundsvase, skulptur og kinesisk æske, som er souvenirs – husker du mit indlæg om den lille souvenir-samler-mani? Sidst men ikke mindst er den store diamantskulptur fra Kristina Dam, min bedste investering fra hendes kollektioner.

Jeg suser ud i virkeligheden nu. Forude venter en travl frisørdag, som jeg glæder mig til at tage fat på, og det gælder i øvrigt for resten af ugen. Jeg har gjort en lækker frokost klar til idag, som jeg måske deler med jer en af dagene. God dag, klem Dorte ♥

English recap

So it’s been a while since last I shared some glimpses from our home. Today I’m sharing this corner of out livingroom and even though it looks quite nice I have to say I’m thinking about some changes – I need to look at my things in new spots. Don’t you know that feeling too? Love from Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.