Udgivet i Skriv en kommentar

Tusind tak for jeres input om bloggen

Copyright

Det er blevet tid til en opsamling på jeres søde og ærlige input til mig, så her er mine ord tilbage til jer med forventning om det fremtidige indhold på bloggen…

Screendump

For et par uger siden spurgte jeg jer, hvad I helst vil læse på bloggen. Som jeg også nævnte, følte jeg mig lidt sårbar ved at åbne op for posen, så at sige, men jeg fik ærlige og værdifulde input tilbage og det skal I have tak for – virkelig mange tak! Det er lige præcis de input, som har givet mig fornyet motivation til arbejdet ved bloggen, og jeg har besluttet mig for at prøve at imødekomme nogle af jeres ønsker fremover – ikke mindst fordi forslagene slet ikke ligger langt fra de tanker, jeg selv har haft.

Livet som selvstændig

Flere har skrevet, at de gerne hører mere om de overvejelser, som gik forud for beslutningen om at blive selvstændig og historier om, hvordan jeg greb det an.

Det kan jeg godt forstå, og derfor vil jeg prøve at få skrevet et par indlæg om netop det emne, hvis ellers jeg kan få samlet tanker og erfaringer til noget, der minder om noget konkret. Jeg er i hvert fald sikker på, I er flere med lignende overvejelser, og da jeg selv stod i overvejelserne, var jeg dybt taknemmelig ved al den hjælp og erfaringsudveksling, jeg fik fra andre. Så jeg vil gøre et forsøg, det lover jeg.

De kreative indlæg

Nogle savner de mange kreative indlæg, som jeg i starten af min bloggetid lavede mange af. 

Det kommer nok ikke til at blive på samme måde som dengang, men de kreative indlæg vil altid dukke op i ny og næ. I takt med at jeg har valgt at være selvstændig som frisør og blogger, så er tiden til kreative projekter ikke den samme. Det er derfor ikke et udtryk for, at jeg ikke vil være kreativ eller dele det med jer, derimod blot en følge af, at jeg ikke har tiden til det i samme omfang som tidligere. De er her nu, og der dukker små kreative indslag op i ny og næ stadig – du finder nogle af de kreative indlæg her.

4

Mine personlige historier

Min blog er personlig, hvilket den altid har været, så selvom du oplever de kommercielle sider af bloggen, håber jeg altid, du kan mærke mig bag skærmen. Jeg kan godt lide at skrive de lette dagbogshilsner, som ikke er fyldt med korrekt fakta og perfekthed, ligesom jeg elsker at skrive de gennemarbejdede artikler. Det er nok noget med at have den rette balance, men jeg holder i hvert fald ikke op med at være personlig på bloggen.

Processed with VSCO with m3 preset

Boligindretning

Flere har givet udtryk for, at der gerne må komme lidt mere bolig på programmet igen – for nogle især eller kun interessant, når det er fra mit eget hjem. 

Jeg kommer helt sikkert til at vise bolig i fremtiden også. Det er og bliver en stor interesse for mig, men jeg lægger vægt på at størstedelen af billederne på min blog, er billeder jeg selv har skudt, så det sætter en vis begrænsning på mulighederne. Lige nu roder mit eget hjem ustyrligt, fordi vi endnu ikke er kommet helt på plads efter ombygningen, så det er svært at få vist noget fra vores hjem. Til gengæld har jeg indført en ny tradition, som jeg kalder “på besøg hos…“, hvilket forpligter mig (positivt) til at lave mini boligreportager fra hjem, jeg gerne vil dele med jer. Det håber jeg, I vil tage godt imod

Kenn 3

Fik du ikke læst indlægget eller givet dit input, så er det ikke for sent – du kan læse her, ligesom jeg fortsat er modtagelig for dit input. Det er trods alt altid rart at høre fra læsere, hvad de søger, savner og elsker på bloggen 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.