0
Børn

Vores valg af skoletasker

Pixi 3Copyright

English recap

Gæt hvem der starter i skole i næste uge? Vi har haft skoletaskerne i hus i flere måneder og har lært dem godt at kende, så nu vil jeg gerne give et par tips videre til jer, som måske ikke endnu har besluttet jer for en skoletaske til jeres nye skolebarn

indlægget indeholder reklame_grøn

(Skoletaskerne er sponsoreret af Ticket to Heaven)

I næste uge starter mine trunter i skole – bum! Så er det slut med de der små nuttebasser, og pludselig befinder jeg mig på ukendt farvand – ikke blot fordi det er en helt ny verden, som åbner sig, men fordi jeg pludselig synes tanken om en lille efternøler kunne være ret så hyggelig! Nuvel, det bliver altså ikke aktuelt, så vi hygger os bare med at lade som om, mens vi nyder friheden, som følger med, når man har store børn.

Med skolestart følger naturligvis skoletasker, og det har vist sig at være et marked i sig selv. Imidlertid adspurgte jeg mig hos andre med skolebørn, og fandt hurtigt frem til, at jeg havde stor tillid til taskerne fra Ticket To Heaven. Pigerne har selv fået lov at vælge den taske, de syntes om, og jeg var bare så lettet over, at de ikke valgte den samme (tvillinemor-bekymring, you know!)

Processed with VSCO with f2 preset

Skoletasker med gode features

En af de ting, jeg er vild med, er de mange gode features, som er designet ind i skoletaskerne. Allerede her i foråret har vi oplevet, at pigerne har været på tur med fritten, ikke mindst til svømmehallen, så der er det fint med den letvægts-turtaske, som lige kan klikkes på skoletasken.

Der er også termorum til madkassen, nøgleklemme, skemalomme, rum til penalhuset og flere små rum til børns små ekstrating.

Blandt de mere tekniske fakta, som er værd at nævne, og som altså afgjorde hvorfor det var de tasker, vi ønskede os til pigerne, det er blandt andet at Ticket To Heaven virkelig har udviklet på deres skoletasker, som er letvægtsmodeller. Pigernes taske vejer 800 gram! De har en skumryg, som er formet til en lille barneryg, og de er aldeles vandtætte – ikke mindst i bunden, hvilket vi vist alle husker ikke var tilfældet i 80’erne, da vi selv startede vores skolekarriere. I udviklingen og produktionen undgår de samtidig brug af skadelige stoffer og laves efter ECO-TEX 100 Standard. Med skoletasken følger i øvrigt en god madkasse og drikkedunk. Bum!

Skoletaske 20 Skoletaske 21skoletaske 1 Skoletaske 3

Foruden køb af skoletasker, er der naturligvis andre ting at forberede sig på op til sådan en 1. skoledag. Herhjemme er vi faktisk mere spændte på 2. skoledag, hvor det er meningen, at vi bare afleverer børnene og siger farvel. Ikke så meget indkøring mere – nu har vi store børn, og det mærker jeg helt klart, at børnene er lidt betænkelige ved. Vi har aftalt, at det er far, som afleverer dem de første dage, fordi det kører lige en my bedre, end når jeg afleverer – så skal der liiige krammes lidt ekstra og så’n.

Er der mon nogle af jer, som læser med, der også har børn, som starter i skole nu? Har I fået købt skoletaskerne og føler I jer klar til livet med skolebørn? ♥

English recap

In about a week my girls will begin school – it’s awesome, frightening and exciting to think about and I feel mostly ready for this new fase in our life as a family. The bags are ready and so are we – even if we don’t know what to expect.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Henriette
  5. august 2016 kl 14:41

  Her elsker vi Fjællræven. Den er ganske uopslidelig. Pæn og klassisk. Min datter starter i 1. Klasse nu og vi har netop indkøbt en ny, men det var nu mest fordi de findes i så mange pæne farver, at vi trængte til, at se en ny farve hænge på hendes ryg. Jeg har stadig ikke vender mig til at have et skolebarn. Der er så mange ting at forholde sig til og nye bekymringer, så jeg savner bh-tiden. Med det sagt, håber jeg, at dine piger får den bedste skolestart man kunne ønske sig. Flotte er deres nye skoletasker i hvertfald

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   5. august 2016 kl 20:09

   Hej Henriette.
   Arhmen Fjällräven er jo virkelig også en fin klassiker! Jeg synes allerede nu, jeg mærker nye bekymringer, ikke bare i mig, men også i pigerne. Jeg håber bare, at fordi de trods er 2 med samme baggrund/værdier, at de måske kan styrke hinanden undervejs. Jeg mærker i hvert fald godt, at det er og bliver en stor mundfuld forude <3 Kan du nu nyde weekenden og din snart 1.klassespige, kh Dorte

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.