Udgivet i Skriv en kommentar

Weekend i sus og dus

Copyright

English recap

En hilsen fra sofaen på Amager, som er blevet indtaget af hele familien efter en weekend med fest og en hulens masse venner.

indlægget indeholder reklame_grønSøndagen bærer præg af en vis portion tavshed herhjemme. Vi er flade efter en lørdag med knald på. Med bølger i håret susede jeg i går med familien til Nordsjælland, hvor en fest med venner inklusive børn ventede. Vi havde glædet os – rigtig meget – ikke mindst til gensynet med vennerne fra Singapore og deres alt for cute datter, som gjorde mig skruk på sommerferien. Gensynsglæden var til at få øje på, fordi lille Emma hoppede lige i favnen på mine svesker, og så var lykken gjort. Det var skønt.

Klithus 2 Klithus 3img_0449

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke er på toppen, og jeg mistede simpelthen  stemmen i fredags! Pænt ærgerligt når man skal se alle vennerne, men jeg kan jo hverken gøre fra eller til. Jeg holdt lidt igen med drinksene, så jeg i det mindste ikke har tømmermænd i dag, og det gjorde jo ikke selskabet og festen ringere for mig.

I dag står den på dynehygge, madplaner for den kommende uge og maltbolcher i hobetal. Jeg håber, I også nyder weekenden derude, klem fra Dorte ♥

English recap

This weekend has been full of socializing both for us and for our kids. They made a lot of new friends and we got to party with our old friends – great combination. Today we are feeling a bit used and therefore the blankets are in our livingroom as we’re simply relaxing with OL, cartoons, blogging and the cat. I love this kind of sunday, but I do need to make plans for this upcoming week. I hope you’re enjoying your weekend as well? Love from Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.