Udgivet i Skriv en kommentar

Endelig online, men du skal være hurtig

bsCopyright

Kjole // Faux Fur jakke // Super behagelige slim jeans // Min favorit-underkjole med blonder // Strik // Transparent blå bluse, findes også med høj hals i sort // Elegant perlemorsbluse til bare 180 kr i øvrigt! // Rullekrave i fin strik // Skjorte med fine detaljer

English recap

indlægget indeholder reklame_grønGodaften de damer (og mænd, hvis der ellers er nogle af dem på linjen). Jeg stempler faktisk kun ind med den meget fine servicemeddelse at webshoppen nu er åben og klar til klikke-køb hos Black Swan. Jeg ved jo, at I er mange BS-fans derude, og jeg har ovenfor samlet mine personlige favoritter – både fra den nye kollektion og fra Outletten. Kig forbi og få klikket dig dine favoritter hjem, fordi som altid kan du helt sikkert regne med, at visse styles bliver tømt fra hylderne hurtigt.

Nice to know

Jeg bliver ofte spurgt til, hvordan størrelserne er hos Black Swan, så det tænkte jeg lige var godt at fortælle lidt om. Jeg selv køber typisk bukser og kjoler i str. 38/M – til sammenligning ville jeg i H&M som oftest skulle købe en buks i str. 40. Bluser og toppe køber jeg til gengæld i str. Small hos Black Swan, hvor det hedder S eller M i H&M. Jeg tænker, det er mest relevant at sammenligne med H&M, eftersom vi nok alle handler der regelmæssigt.

Mine absolut basisfavoritter fra BS er blondetoppene og underkjolen (som jeg tidligere har beskrevet her), Gogo slim jeans, strømpebukserne (såååå gode og holdbare, jeg siger det bare!) og basistoppene.

Hold jer nu ikke tilbage, hvis I vil spørge om noget. Selvom jeg ikke kender denne kollektion indgående, så har jeg altså et super godt kendskab til brandet. God aften og god shoppelyst (måske), klem Dorte 

English recapTime to shop ladies because today Black Swan launched their new collection online and you need to be fast if you want your hands on some of the more popular pieces. Go to the webshop to browse and then enjoy your night.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.