Udgivet i Skriv en kommentar

Boho pude til at skabe hygge

Boho pude med ryaCopyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønJeg har flashet den et par gange her på bloggen, min Boho pude, men nu trænger den altså til lidt spotlight, fordi den er temmelig fin og særlig. Puden er min efterårsinvestering til vores stue, og allerede nu har den indtaget førstepladsen over favoritter – i hvert fald hos mig 

Jeg er vild med boho-stilen, men er slet ikke til det i fuldt udfoldet tema, så med et par mindre tilføjelser i indretningen, som med denne pude, opfylder jeg fint mit behov for den sen-70’erske tendenser. Puden er fra Ellos, hvor jeg også netop er faldet for denne

English recapDetail of the day ♥

I bought this rya cushion last week and am growing very fond of it. It’s like a perfect BOHO supplement for my livingroom and the colors welcomes the fall. You can buy the cushion at Ellos.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.