Bryllupsdag og nedslidte nerver

bryllup-1Copyright

English recap

For 3 år siden – lige præcis på dette tidspunkt – så mit hjem sådan her ud! Lidt længere nede i indlægget her kan du til gengæld se, hvordan jeg så ud, mens jeg forsøgte at få kontrol over nerverne, fordi på præcis dette tidspunkt for 3 år siden, var jeg måske mere nervøs end nogensinde før – kun én anden situation fra 5 år tidligere, husker jeg som mere nervepirrende, og det var, da
min far var gået bort og jeg skulle gå ind i en stopfyldt kirke stopfuld af sorg. Denne gang, 5 år senere, skulle jeg også gå ind i en kirke, men ikke med sorg i vente, derimod en af de lykkeligste begivenheder i mit liv. Mit bryllup!

bryllup-12 bryllup-11

Jeg kunne hverken spise eller drikke før brylluppet, fordi kvalmen var med mig hele tiden. Jeg husker min entre i kirken som noget nær forfærdelig, og selvom jeg havde glædet mig ufattelig meget til at se Morten ved alteret, så var jeg sådan ude af min komfortzone ved tanken om “all eyes on me”, at jeg slet ikke kunne kontrollere min grimasse. Der er ikke et eneste billede af mig på vej mod min tilkommende, som bare tilnærmelsesvis er blevet godt, ha ha. Til gengæld er arkivet fyldt med gode billeder fra resten af dage, og jeg synes jo bare, at det er en sød lille krølle på historien om vores bryllupsdag. Foruden entréen fyldte det også i mig, at jeg skulle holde tale for Morten. Jeg havde aldrig holdt en tale før, og det gjorde mig nervøs som bare pokker, men jeg var alligevel fast besluttet på at gennemføre – jeg havde fine ting på hjerte, som han fortjente at høre. Så snart jeg havde fået “overstået” denne del, slap jeg alle nerver og nød i fulde drag resten, og jeg er i dag ufatteligt glad for, at jeg holdt fast i min plan.

I dag har vi bryllupsdag, læderbryllup kaldes det, og vi skal ud at fejre os selv efter arbejde, mens bedsterne tager sig kærligt af vores skolepiger. Jeg glæder mig – både fordi solen skinner smukt, præcis som den gjorde til vores bryllup, men også bare til lidt alenetid med min mand og til god mad ♥

English recapToday is our wedding day – 3 years has passed already and I still feel as if it was just yesterday. I remember how nervous I was in my preppings and about the speech I had decided to give to Morten. I couldn’t get hold on my nerves until the speech had been delivered but it went well and I do think of our wedding day as one of the happiest days in my life. Tonight we’re celebrating with alone time, a nice restaurant and strolling in the sun – I can’t wait.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

madplan

Follow:
Share:

6 Comments

 1. Rikke Beining
  14. september 2016 / 19:08

  Tillykke med dagen ❤️

 2. Nadia WH
  15. september 2016 / 20:30

  Tillykke med bryllupsdagen igår ? Håber at I hyggede jer ?
  Jeg husker også at turen op af kirkegulvet, var noget så nervepirrende og alle de øjne der kiggede kun på mig… puha ??

  • 15. september 2016 / 20:35

   Tak Nadia, og hvor er det rart at høre, at jeg ikke er alene om at have haft svært ved at tøjle nerverne. Det er jo lidt noget pjat, når man godt ved, at alle gæsterne vil én det bedste, ha ha. Kram Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.