Udgivet i Skriv en kommentar

Dagbogshilsen

collageCopyright

English recap

indlægget indeholder reklame_grønGodmorgen folkens, herfra lyder blot en hurtig hilsen, fordi jeg ikke har nået at få mine indlæg færdige, som jeg egentlig ville dele i dag. Jeg skriver på et par mere tekstkrævende indlæg til jer, som jeg kan mærke, jeg lige skal samle om at få helt på plads, blandt andet det første i rækken om, hvordan jeg besluttede at blive selvstændig, men også min samlede guide til Singapore. Jeg glæder mig nu til at dele dem med jer, så det skal ikke lyde som en sur pligt, slet ikke!

Imidlertid starter jeg altså med mailboksen, nogle kedelige statistikker, kaffe og min nye yndlingspude i ryggen (den linkede jeg til i dette indlæg). Om en halv time starter dagen i salonen, og så står den altså på hårfarvning, klipperi og endda et mini photoshoot af en model også.

Bogen, Food in a Jar, dumpede ind som en lille overraskelse med postbudet forleden, og den skal jeg lige kigge lidt mere grundigt i på et tidspunkt, men ved hurtig gennembladring ser den ganske fin og lovende ud.

Sagt på en anden måde venter en travl dag, som jeg glæder mig til, og så ellers bare et stort behov for at hygge med min mand i aften, klem Dorte 

English recapJust wanted to say good morning to you guys and wish you a nice day. I hope to check in later with a Singapore guide, but honestly I have no idea whether my time will turn out to be too tight to get it done. Can’t wait though and hope to share it with you very soon. Meanwhile there’s coffee, a mailbox boom, flowers in my vase and customers to hair dress. Enjoy your day, love Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.