Udgivet i Skriv en kommentar

Et gyldent hit fra H&M

Copyright

English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønDet er fredag, så dagens detalje tager jer ind i et glimmerunivers, som jeres øjne måske, måske ikke, kan tåle at se på! Jeg er vild med det, og det er mine piger altså også…
H&M lancerer nye Studio styles til ungerne i næste uge, og vi har fået lov at smugkigge på disse fuldstændigt fantastiske glitrende shorts, som næsten gør ondt i øjnene – altså på den gode måde, you know.

Vi handler en del i H&M, og da pigerne så logoet, udbrød den ene med lige så stor begejstring, som jeg selv ville have gjort over en MiuMiu taske: “Er det H&M??! Årh de laver virkelig mange flotte ting…” 

H&M Studio kids kommer i butikkerne på Amagertorv, Lyngby, Frederiksberg og clemensborg i Aarhus samt online fra den 8. september.

English recap
Detail of the day ♥

H&M will launch some new Studio goodies for the kids next week and we were invited to check some of the styles out in advance. These shorts in full blown glitter are just amazing! The girls are mesmerized but so is the mother – happy friday – glitter up!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.