Udgivet i Skriv en kommentar

Dagens detalje

Copyright

English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønLørdagens vigtigste detalje! Intet jeg kan komme i tanker om er mere afslappende end at nulre sådan en kattepote. Man kan grave fingeren ind i trædepuderne på den og samtidig stryge dens umådeligt bløde pels. Lige for tiden har hun succes i jagtmarkerne og slæber regelmæssigt et bytte med hjem. Vi har både haft mus, natsværmere, sølvsmede og en enkelt fugl 

Der er kun en enkelt virkelig træls ting ved at have kat; kattehår over det hele! Men det findes der også gode råd for, og disse dage tester jeg faktisk en hjælper, der klarer den sag uden problemer. Mere om det i næste uge…

English recap
Detail of the day ♥

What better detail on a saturday than the soft paw of a cat – to me it symbolizes peace but in fact dyr uses it frequently to snatch mice. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.