Udgivet i Skriv en kommentar

De første efterårstegn i mit hjem

DIY-bolig-efterårCopyright

English recap

Her er en nem og fin DIY, som du kan pynte med, når du bliver klar til at lukke lidt efterår ind i din bolig. Leger du lidt med farverne i en buket, kan du få ekstra ud af helheden…

indlægget indeholder reklame_grønJeg samlede lige en god favnfuld efterårssmukke blade med mig i går morges, da jeg passerede dem liggende på fortovet. Jeg så dem og mærkede straks trangen til en nem DIY, som jeg vidste ville pynte i det rustikke træfad på bordet.

De blodrøde nuancer er helt betagende, og for at peppe dem en smule op, dekorerede jeg et par stykker af dem med lidt lys maling og en fin pensel. Nu pynter de i mit fad, og jeg er faktisk vild med det rosa samspil fra buketten.

DIY-bolig-efterårDIY bolig efterår

Jeg kan mærke, at vinklen her virker for mig; i hvert fald smiler jeg indvendigt hver gang jeg ser på det, så mon ikke det bliver ugens fine indspark i vores hjem. Har du også lukket efteråret ind, eller er du ikke helt parat endnu?

Her står dagen på klippekunder og en hel del computerarbejde. Jeg har holdt lidt fri fra skærmen i et par dage, eller i hvert fald holdt meget lav profil, så nu hober det sig op igen. Pausen har nu været god og tiltrængt, så jeg fornøjer mig over fornyet energi ved tasterne. Nyd dagen derude, klem Dorte 

English recapJust felt like sharing the first signs on fall in my home. Yesterday I passed the most beautiful leaves on the sidewalk and decided to bring them with me home. I decorated some of them with some light paint which makes the whole difference I think. I love how the pink flowers enhance the leave colors and this view in my home will make me smile on a daily basis this week I’m sure.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.