Udgivet i Skriv en kommentar

Eksklusiv webshop til børn og nybagte mødre

Eksklusiv webshop børnCopyright

English recap

Jeg er på udkig efter et par perfekte barselsgaver, og i dag introducerer jeg jer for en rigtig rigtig lækker webshop, som netop har et unikt udvalg af ting og sager til børn og nybagte mødre…

Screendump

(Indlægget er sponsoreret af Gugga)

For nylig blev jeg introduceret til en dansk webshop, som jeg ikke kendte til i forvejen. Ofte fravælger jeg at bruge tiden på at lede efter nye webshops, især fordi jeg ikke selv har helt små børn længere, men lige for tiden begynder jeg at holde øje med fine barselsgaver, fordi vi har et par stykker i omgangskredsen, som bager på små babies.

Der findes jo et væld af webshops med fokus på graviditet, barsel og småbørn, og det er lidt af en jungle at finde frem til nye, ikke mindst nogle, som måske skiller sig lidt uden fra mængden. Personligt har jeg det med at besøge de samme par stykker, som jeg lidt tilfældigt har fået kendskab til engang, også selvom jeg jo i grunden elsker at opdage nye.

Gugga er en af dem, som skiller sig lidt ud, blandt andet ved at kuratere et skønt udvalg af populære skandinaviske brands, men også at have mere eksklusive og kendte brands på hylden. For eksempel finder du legetøjsfigurer fra Schleich og de cool Marvel Logoshirts med superhelte, men der findes også populære brands som Stella McCartney Kids, Mini Rodini, Tommy HilfigerCam Cam og Mini Rodini.gugga_superhelte

Hulk shirt / Tweety shirt / Wonderwoman figur / Spiderman figur / Spiderman shirt / Batman figur / Captain America

Personligt bliver jeg glad for at finde den slags varer som disse i superheltegenren. T-shirtsene er bare lige lidt mere cool end dem, vi ellers finder i butikkerne, og jeg er sikker på, jeg kender et par drenge, som absolut ville værdsætte den der Hulk-shirt.

gugga-3

Blå Hilfiger top / Sweatshirt fra Stella McCartney / Grå motiv T-shirts fra CiviliantsTylskirt fra Stella McCartney / Kjole fra Mini Rodini

Nu har jeg selvfølgelig plukket udfra min foretrukne farveskala, men der er intet af det viste, som jeg ikke gerne ville se mine piger hoppe rundt i. Kjolen fra Mini Rodini er hermed sat på ønskelisten …

gugga-2

Vægdekorationer fra Cam Cam / Sutsko med rangler fra Dou Dou et Compagnie / Nusseklud fra Teddykompaniet / Tøjdyr fra Teddykompaniet

Nussekluden er den samme som vi har haft til pigerne, og jeg tror simpelthen, at alle babies uden undtagelse har ejet sådan én. Vi har flere gange fået ombyttet med venners børn, der havde den samme, og lige så ofte, som vi har været i tvivl om, hvis, der var hvis, har børnene helt selvfølgeligt kunne genkende deres egen. Fantastisk lille hjælper at have ved hånden, og derfor den perfekte barselsgave, jeg siger det bare. De små fluffy sutsko med rangle i snuden er nu også meget sjove, men dem fattede mine egne piger bare slet ikke, ha ha.

Hermed fik vi afsluttet denne fine tirsdag på bloggen, men jeg glæder mig til at dele nye små historier med jer i morgen igen. Kan I nyde aftenen og hinanden, klem Dorte ♥

English recap

Gugga is an exclusive danish webshop focusing on babies, kids and mothers. With popular and loved brands like they have a very tempting selection of things that are great when you’re shopping for gifts or just need to get ready for maternity leave. Have a look here.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.