Udgivet i Skriv en kommentar

Fredagshjem og mine weekendplaner

Copyright

English recap

Kig indenfor i mit fredagshjem og hør om mine planer for weekenden… der venter sig nemlig en rigtig hyggelig en af slagsen…

Screendump

God dejlig fredag derude!

Er det ikke bare fantastisk, at det er blevet fredag igen? Jeg har helt optur over det, måske fordi solen skinner disse dage, og fordi jeg har har arbejdsdag i byen. Det er bare skønt med de dage væk hjemmefra – også selvom jeg elsker at arbejde hjemme alle de andre dage.

Weekenden er så tæt på, at jeg næsten kan indsnuse den allerede, og vi har dejlige planer. I morgen suser vi til Sorø, hvor vi skal se på børnemarkedet på Stationen. Det er primært for at tage en lille roadtrip og give børnene lidt andre rammer at udfolde sig i for en stund. Søndagen står endnu åben, men jeg drømmer om at bage en bjergfuld pandekager (muligvis disse), at drikke kaffe med en veninde og så få sorteret gevaldigt ud i tøjmængderne. Jeg nåede det ikke sidste weekend, og nu skal det altså være. Jeg overvejer endda, om jeg spontant skal smutte i Tivoli i aften, hvor Dizzy Mizz Lizzy spiller.

Bosch 4BoschBosch 1

Nyd fredagen og weekenden. Her er et par glimt fra min stue, som for tiden fremstår opryddet og rar – den slags er altid værd at dele med andre, ikke?! Klem fra Dorte 

English recap

Friday, friyay – can you believe another weekend is here already? I’ve been in the city all day enjoying great company and the sunny weather. Now it’s time to catch up with the family over some pizzas and awaits some relaxing and family friendly activities over the weekend. Wish you a great evening guys, love from Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.