Udgivet i Skriv en kommentar

Glæden ved at glæde andre

vinder-1Copyright

English recap

Det er blevet tid til at trække en kanin op af hatten, eller i hvert fald en vinder af den eksklusive støvsuger fra Bosch. Dertil kommer en lille personlig hilsen fra hjemmearbejdspladsen…

indlægget indeholder reklame_grønJeg sidder og arbejder i stuen i dag, og ja, jeg er klar over at det er årets vildeste og varmeste dag derude. Jeg er iført pyjamasbukser og T-shirt, fordi jeg har holdt mig kundefri indtil i eftermiddag. Jeg troede, vi skulle have en elektriker på besøg, men den plan blev ændret, og eftersom jeg føler mig lidt “banket” disse dage, besluttede jeg, at det var bedst for alle, hvis jeg bare tog en slapper med laptoppen i skødet.
Tiden er hård for tiden, synes jeg. Ikke fordi der foregår noget alvorligt, men det er hårdt at starte 2 børn op i skole, og det tager altså virkelig mine kræfter. Mon ikke nogle af jer kan nikke genkendende til det? Jeg ved i hvert fald, at I er flere med jævnaldrende børn…

Nå, men indlægget her har et glædeligt formål, fordi vi skal have sat navn på vinderen af den effektive støvsuger fra Bosch. Jeg må lige starte med at sige, at jeg har nydt at læse alle jeres kommentarer omkring kæledyr – også dem med børn selvfølgelig. Der har altså været nogle rigtig sjove iblandt, som jeg har måtte trække på smilebåndet ad, for eksempel den med sønnen, der ville hjælpe, men endte med at stikket røg af ledningen efterfulgt af at rulle ledningen ind – helt ind!

Der kan jo kun være 1 vinder, og selvom der var flere, som jeg helt subjektivt fik lyst til at forkæle, så er det altså en maskine, der udpeger vinderen. Den heldige blev Anette Pedersen, som vil forkæle sin veninde med støvsugeren. Stort tillykke Anette, jeg er sikker på du vinder en stor stjerne hos veninden.

I skal have stor tak for jeres interesse og søde kommentarer. Jeg håber, I har lyst til at lege med næste gang, jeg kan udlodde noget lækkert på bloggen. God eftermiddag i septembersolen! Dorte

English recapIt’s a very hot day in Denmark but I’m working from the livingroom though. I’m announcing the winner of the luxury vacuum cleaner from Bosch and the lucky one is Anette Pedersen. Congratulations and to every one else, thanks for showing interest in my sponsor. Enjoy the afternoon, Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.