Udgivet i Skriv en kommentar

Grillet salat med vagtelæg og dild

salat-8Copyright

English recap

Jeg deler en virkelig skøn salat med grillede grøntsager og vagtelæg, som du nemt kan lave selv.

indlægget indeholder reklame_grøn

Jeg skal simpelthen lige dele endnu en salat med jer, det er jo nærmest ved at blive en lille tradition her på bloggen. Denne er virkelig skøn med gode smagsnuancer, lethed og sødme, og fordi jeg har fået øjnene op for grillede grøntsager, så er der naturligvis også den lille krølle på retten her.

salat-2salat-7salat-5 salat-4

Grillet salat med vagtelæg og dild

Vagtelæg
1 hjertesalat
2 foråsløg
1/3 agurk
2 blommetomater
1 håndfuld mini-slik-tomater
Dild
Mayonnaise 

Vask og rens dit hjertesalat og forårsløg. Skær dem på tværs og steg dem på en tør pande (eller på grillen). Når de får farve tages de af og lægges til afkøling. Det er bedst med en meget varm pande, således grøntsagerne ikke bliver gennemstegte, derimod at de bevarer deres bid samtidig med at have fået en grillet overflade. Skær også agurken ud i lange stængler og grill dem.

Kog vagtelæggene i ca 3 minutter og lad dem køle af i koldt vand. Skær nu blommetomater i store både, vagtelæg i halve og halver hjertesalaten endnu engang, således du nu har 4 kvarte.

Sæt en lille klat mayonnaise på de små æg og pynt med flagesalt og dild.

Anret salaten på et fladt fad ved at lægge salat og forårsløg på fadet først og detnæste fordele de øvrige ingredienser fint.

salat-3salat-6salat-1

De resterende vagtelæg serveres i en lille skål ved siden af – børnene vil elske at skrælle og hapse dem. Det gør mine piger i hvert fald…

I dag, søndag, starter vi med varme rundstykker og disse amerikanske pandekager, som jeg lavede dej til i går aftes. Elsker søndage, og håber I alle får en fin en af slagsen. Klem Dorte ♥

English recap

This salad is made with grilled letuce, cucumber and onions. Garnished with quals, mayo, dill and tomatoes. It’s a lovely dish with deep flavors and sweetness. Try it!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.