Udgivet i Skriv en kommentar

Hverdagslykke #37

img_1812Copyright

English recap

Mere end sædvanligvis giver det mig noget godt at skrive ugens lykkebidder. Jeg synes, jeg kæmper med at finde mit fodfæste som skolemor, føler mig virkelig drænet for overskud og nyder i endnu højere grad de helt bitte små ting. 

indlægget indeholder reklame_grønJep, så sandt som det står skrevet her, er det simpelthen blevet mandag igen, og jeg er sjældent glad for denne mandag morgen, eftersom weekenderne simpelthen er hårde mod mig for tiden. Det r skolestarten, som lige snupper mine kræfter, men mon ikke også det betyder, at der indfinder sig en balance igen på et tidspunkt?

Lykkebidderne et mest af alt hverdags-småtteras, ikke mindst fordi vi holder lav profil med oplevelserne for tiden. Jeg selv derimod har gang i en masse godt i min arbejdstid, og får heldigvis også set mine veninder for tiden, yeah. Bedst af alt denne uge var selvfølgelig at kunne fejre bryllupsdag med min dejlige mand, som havde inviteret på god mad og bobler. Kunne man ikke fejre bryllupsdag hver uge egentlig?

Her er mine glimt fra sidste uge. Jeg håber, I får den bedste uge – klem Dorte 

En rigtig Rasmus Klump-bunke på en liiidt for tidlig søndag morgen…

Verdens sødeste model i salonen, som jeg bearbejder lige for tiden. Vi skyder plakatbilleder til den nye salon – her er det godt nok “bare” en klipning, som er blevet foreviget

Dejlig sensommerlig datenight med manden, da vi fejrede vores bryllupsdag på dejlige Geist

Smuk solopgang mellem nabohusene

Og smukt aftenlys gennem topvinduet i vores entre

Grådfremkaldende fin skønsang på DR K – ind imellem er det lige præcis den slags, der er behov for, og jeg elsker altså de danske klassiske viser, ikke mindst sunget af radiopigekoret

Et af nabolagets fineste syn for tiden…


Tiltrængt aften uden ansvar – endda i godt selskab af bloggerkollegaerne og de bedste drinks hos Blume Cph

English recap
Hello monday and dear readers, hope you enjoyed the weekend? I’m kicking off this week by sharing some glimpses from my past week meeting up for cocktails with blogger colleagues, letting myself infatuate with the first beautiful signs of autumn and most of all celebrating our wedding day.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.