fbpx

Kaffebar på min elskede barvogn

kaffebar-1Copyright

English recap

Hvis man nu elsker en god kaffebar, hvorfor så ikke lave sin egen? Det er præcis, hvad jeg har gjort, og naturligvis skal min messing barvogn danne rammen omkring husets måske mest perfekte spot

ScreendumpHej med jer, jeg bytter lige om på rækkefølgende af indlæggene i dag, så lykkebidderne kommer først senere. Nu vil jeg i stedet bringe min elskede messing barvogn i fokus igen, fordi jeg har omdannet den til en lille kaffebar i vores køkken. Det fungerer simpelthen så fint, og det skaber rigtig fin kaffebars-stemning.

kaffebar-5kaffebar-2kaffebar-3kaffebar-4

Nu mangler jeg bare lige et par søde sager til at stå klar ved maskinen, fordi selvom jeg aldrig bruger sukker i min kaffe, så bruger jeg altså altid sukker eller sirup, når jeg laver en iskaffe. Kender I til gode sirupper? Der mangler jeg nemlig lidt erfaring…

Messingvognen er gammel, så vil du selv have fingrene i en lignene skal du holde øje med diverse salgsprofiler, der sælger ud af ældre møbler.

Nå, jeg tjekker som sagt ind senere med sidste uges lykkebidder, kan I nyde dagen derude, klem Dorte 

English recap

My vintage bar cart has been transformed into a mini coffee bar and I love this solution. I need to go out and buy some sirups and other things that finishes the bar just right, but already it brings joy to my days. It’s like the perfect practical solution. Later today I will check in with my happy bits from last week.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 26. september 2016 / 15:00

    Jeg syns Nicolas Vahes kaffesiruper er gode, vanilje ble for søt for meg, men karamellsirupen er nydelig til iskaffe! Ellers syns jeg også det er godt å drysse litt lakrispulver over latten innimellom 😉

    • 26. september 2016 / 15:28

      Oh ja, lakridspulver bruger jeg ofte oven på cappucinoskummet, men dejligt med lidt erfaringsudveksling omkring sirupper, jeg vil prøve den med karamel tror jeg 🙂 Rigtig dejlig dag til dig, klem Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.