Udgivet i 4 kommentarer

Kropsidealer, selv-kærlighed og basisgarderober

Kjole 2Copyright

English recap

Jeg har taget en ret moden beslutning – det handler om kropsidealer, accept og basisgarderober i dette indlæg.

indlægget indeholder reklame_grønNu hvor efteråret er over os, har jeg besluttet mig for flere ting, men kort fortalt handler det om bare at være grundtilfreds med mig selv og klæde mig derefter. Slut med at jagte kropsidealer, som jeg alligevel ikke bliver!

I husker måske, at jeg valgte at gå til en diætist i foråret. Det handlede mest om at spise mig glad og fri for mavepiner, men et par kilo i maveregionen måtte da også gerne tabes, når jeg nu var der. Det skulle dog vise sig, at jeg slet ikke kunne finde motivationen til at følge et program – jeg savnede mine grøntsagsjuicer, og jeg havde ikke lyst til at spise efter programmet. Det var ret skuffende og ikke diætistens skyld, men i løbet af vores sommerferie fandt jeg fred med, at jeg ikke skulle hjem og genoptage – faktisk besluttede jeg mig for bare at acceptere mig selv i stedet for at ville tabe de sidste kilo. Så det har jeg gjort – og ja, det har selvfølgelig været en meget længere proces end bare en sommerferie, men jeg kan oprigtigt sige, at jeg har accepteret mit spejlbillede. Selvom maven buler lidt, der er et bulet modermærke på min næse og min hage går i ét med min hals i profil, så er jeg nået så langt, at jeg også ser de ting, der fungerer for mig. Jeg har smukke øjne og læber, charmerende fregner og pænt hår (de fleste dage). Og jeg kan klæde mig efter min uperfekte krop, så jeg føler mig endnu mere tilfreds.

Hjemme igen fra ferie spiser jeg en del proteinrige måltider, som min mave har det godt med. Jeg får nu også slik og brød, men fordelingen går jeg ikke op i. Jeg drikker færre kopper kaffe med mælk og laver gerne en green cooler eller en grøntsagsjuice, og jeg har derved uden at have fokus på det smidt lidt omkring maven.

Alligevel er jeg fast besluttet på, at jeg ikke vil rette mit fokus på at tabe mig, men vil i stedet sikre, at jeg har en garderobe, jeg føler mig flot i, som jeg er. Derfor skal der sorteres grundigt ud i min eksisterende garderobe og investeres i de par ting, som jeg altid bander over at mangle. Det er simpelthen blevet tid til en opgradering af basisgarderoben, og her er lidt af de ting, jeg kigger på.

1. Chemisekjole fra Black Swan / 2. Lækker strik fra Black Swan * / 3. Rullekrave fra Black Swan* /
4. Top fra dejlige Rosemunde /  5. Verdens bedste jeans i slidt grå model, fra Black Swan*  /
6. Nederdel fra Ganni / 7. Nederdel fra Designers Remix 

* 2, 3 og 5 er blandt nyhederne hos Black Swan og er derfor ikke online endnu, men det var ikke så længe, så kan der klikkes løs. De grå jeans, skal jeg helt sikkert have, da jeg allerede har dem i sorte (find dem her), og nærmest bor i dem vinteren igennem. De sidder som smør!

Se min guide til at opbygge den perfekte basisgarderobe

Herhjemme er vi rigtig efterårsramte i dag. Vi har arbejdet i haven allesammen med gummistøvler og arbejdshandsker, og eftermiddagen blev tilbragt i stuen med dyner, streaming og sovende kat. Den slags søndage kan jeg især lide, hvordan har din set ud? ♥

English recap

I’m sort of starting a new chapter. After years of chasing a body ideal that seems to be hard for me to live up to I decided to stop chasing and start Living what I am. It’s really not that bad to have a little extra – it’s there because I made two perfect children, right?! It’s not that I should stop making an effort, actually the exact opposite, since I have decided to just dress and feel great instead of bashing myself. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

4 tanker om “Kropsidealer, selv-kærlighed og basisgarderober

  1. Skønt og ærligt indlæg søde Dorte – Man er sin egen værste fjende, og andre ser sjældent det man selv ser. Jeg prøver også at acceptere mig selv som jeg er – og nårh ja Hector synes min mave er så deeeejlig blød <3
    Et virkelig skønt smil du har – og fine efterårsfund! klem Mille

    1. Tak søde Mille. Jeg synes, du ser så dejlig ud altid og du har helt ret. Vi er slet ikke lige så søde ved os selv, som vi er ved vores veninder… det bør vi være. Vores egen bedste veninde <3 Tak for de søde ord, kram

  2. I hear you girl. Jeg har tabt mig 14kg siden januar, og jeg synes stadig jeg er stor…….!
    Mon vi nogensinde slutter fred med vores krop. Er det mon en kombi af 3 graviditeter hvor man ikke er herre over sin krop og hvordan den efterfølgende ser ud? Mænd hviler meget mere i sig selv…

    1. Du er sej Libbie! Jeg tror jo ikke vi kan bruge vores graviditeter som forklaring på vores hårde selvkritik – jeg tror bare det er en pigeting ikke at ville fejle og noget som bliver sået i os tidligt i livet. Men vi skal gøre op med det – vi skal være vores egen bedste veninde. Knus til dig kære ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.