Udgivet i Skriv en kommentar

Indretningstendenser for efteråret

efterar-collageCopyright

English recap

Hvordan skal boligen se ud i efteråret? Jeg giver mit bud på efterårets indretningstendenser og satser på selv at genindført en hel del af stemningen inden længe

indlægget indeholder reklame_grønNår efteråret kommer, har vi alletiders chance for at bruge lidt ekstra tid på indretningen – i hvert fald hvis du spørger mig. Jeg elsker virkelig efteråret (med undtagelse af edderkopperne taht is!), og efter en sæson med lyse nætter, varme temperaturer og lyse farver, så føler jeg mig på dette tidspunkt altid aldeles og næsten barnligt klar til stearinlys, brændeovn, brændte farver og masser af bløde tekstiler. Tendenserne er heller ikke til at tage fejl af i år; der er plads til bordeaux, brændte orange, dyb blå og smaragdgrøn, gerne repræsenteret i vægfarver, bløde tekstiler og meget gerne velour. Gør plads til tunge gardiner, møbler med schwung, store vaser med grene og til hyggelig belysning.

I år skal den have max gas med maximalismen herhjemme, og jeg er kun bange for én ting; nemlig om man kan gå for all in på velour, mørke farver og voluminøse møbler?! Okay møblerne bliver måske ikke lige skiftet ud, men I forstår vist, hvor jeg vil hen med det. Her er lidt af min bedste inspiration:

 1. Lyskæde, genial på terassen ed kig fra stuen
 2. Sofa i velour
 3. Velourpude fra Day Home
 4. Pude med fryns og brændte farver
 5. Fritz Hansen pude
 6. Fritz Hansen sovesofa – fordi man har lov at drømme!
 7. & med lys i – fint eller lidt for meget?
 8. Quiltet pude fra Ferm Living
 9. Sengetæppe i velour
 10. Fiiin bordlampe
 11. Og fiiiin pendel
 12. Sengetøj med sart rosa stribe
 13. Lænestol i lyserød velour

Dagen er jo allerede i fuld sving, men jeg kom lidt hektisk fra start, hvorfor indlægget først kommer på nu. Håber din dag allerede er møg-fin, klem Dorte 

English recapTaking about autumn makes me feel ready to go all in on the maximalism in our home. Whether my husband feels the same is questionable but I do wish for all those things shown above. Have a great day, Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.