Udgivet i 2 kommentarer

Madrid, hvad skal jeg se?

Copyright
English recap

Vi skal til Madrid i næste måned, og jeg er naturligvis igang med at indsamle tips og info om byen med den gode tapas. Har du nogle gode tips til mig, så hold dig ikke tilbage… please

indlægget indeholder reklame_grønI slutningen af næste måned skal manden og jeg på kærestetur til Madrid, og jeg glæder mig som et lille barn, der skal i Tivoli. Jeg har googlet mig frem til diverse bloganbefalinger og guides, så jeg har allerede en god ide om, hvilke dele af Madrid, som skal pinnes på kortet, men jeg vil selvfølgelig helt vildt gerne høre fra jer, som har været der, hvis I altså ligger inde med nogle dejlige anbefalinger?

Når vi rejser, og især denne gang, så er det ikke for at nå museer og attraktioner, derimod for at slentre, spise langsomt (og meget ha ha) og for at mærke byens autensitet. Derfor tages især imod den slags anbefalinger som rummer hyggelige og særlige gader/bydele, GODE kaffebarer og spisesteder og så selvfølgelig, hvis der er ting, som vi bare ikke må gå glip af. Vi har 4 dage til vores rådighed…

Kom frisk med jeres gode anbefalinger – på det punkt har jeg jo altid kunnet regne med jer. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Madrid, hvad skal jeg se?

  1. Federal cafe, som også ligger i Barcelona, var vi meget glade for http://www.federalcafe.es/madrid/ 🙂
    Håber at I får en skøn tur.

    1. Du mener Madrid, ikke Barcelona, går jeg ud fra? Men tak, jeg tjekker den ud 🙂 God weekend til dig, klem Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.